Bocas del Toro

Exotische eilanden voor de kust van Panama
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bocas del Toro

Bocas del Toro is een eilandengroep aan de Caraibische kust. U vindt er kristalhelder water met schitterende koraalriffen, dolfijnen, palmbomen, mangroven en een vriendelijke bevolking. Hoewel Bocas del Toro de door toeristen meest bezochte plaats van Panama is, heeft het toch nog zijn authentieke sfeer kunnen behouden. Het is echt een doe-eiland waar u er heerlijk op uit kunt trekken. U kunt hier mooi snorkelen, duiken, vissen, wandelen, kayaken of dolfijnen spotten. De drukte en de gezelligheid opzoeken, of juist de rust en de natuur. Ook zeer geschikt voor uw huwelijksreis!

Rondreizen door Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bocas del Toro

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top