Noord-Amerika

Noord-Amerika

Noord-Amerika

VERENIGDE STATEN

Reis mee naar de Verenigde Staten, waar pulserende metropolen zich afwisselen met lieflijke dorpen en Arctische toendra via tropisch woud en zongebleekte heuvels overgaat in rotswoestijn. De van geschiedenis doordrenkte lappendeken is een smeltkroes van culturen; het land van onbegrensde mogelijkheden is de geboortegrond van verschillende lokale bevolkingsgroepen, in vorm gekneed door kolonisten, immigranten en goudzoekers.

Met iconen als de Grand Canyon en Las Vegas in het westen, de levendige muziekscene in het zuiden, kosmopolitische steden als New York en Chicago in het noordoosten en Florida's met palmen omzoomde poederstranden in het zuidoosten heeft het voor ieder wat wils, van rondreis tot citytrip!

Canada en Groenland

Het noorden van het Noord-Amerikaanse continent – vanaf de Canadese grens – bestaat voor het grootste deel uit ruige, ongerepte natuur. In dit deel van de wereld zijn uitgestrekte onbewoonde gebieden, met imposante bergen en wouden, subarctische landschappen met gletsjers en fjorden, en een overweldigende flora en fauna. Untamed Travelling neemt u mee tot diep in het domein van beren en wolven, voor een onvergetelijke onderdompeling in de wildernis van Canada en Groenland. Where the world can’t find you…

Onze inspiratiereizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Noord-Amerika

Landen in Noord-Amerika

Alaska

Land van grote leegtes

Alaska reizen

Canada

Land van uitersten, en alles ertussenin

Canada reizen

Reismogelijkheden voor Noord-Amerika