Share

Noord-Amerika

REIZEN DOOR NOORD-AMERIKA

Het noorden van het Noord-amerikaanse continent – vanaf de Canadese grens – bestaat voor het grootste deel uit ruige, ongerepte natuur. In dit deel van de wereld zijn uitgestrekte onbewoonde gebieden, met imposante bergen en wouden, subarctische landschappen met gletsjers en fjorden, en een overweldigende flora en fauna. Een reis kan uiterst comfortabel zijn, met excursies vanaf een cruiseschip of vanuit een lodge, maar ook vol van avontuurlijke en fysieke uitdagingen. Untamed Travelling neemt u mee tot diep in het domein van beren en wolven, voor een onvergetelijke onderdompeling in de wildernis van Canada, Alaska en Groenland.

ALASKA

Aan boord van een klein vliegtuig glijdt u in vogelvlucht over het ruige landschap van Alaska. U ziet meer rivieren dan wegen, witbesneeuwde bergen, eindeloos veel groene landschappen en een grillige kustlijn vol fjorden en eilanden. Dan landt u op een airstrip, midden in een landschap zonder mensen. De heldere luchten, lange zomerdagen of juist lange winterse nachten, en rondom de onbegrensde natuur: dát is puur Alaska. 

CANADA

Een land zo immens groot als Canada kent vele uitersten. Dankzij een uitstekende infrastructuur zijn vele uithoeken van het land goed bereikbaar. Of u nu kiest voor een luxe cruise of treinreis, een avontuurlijke trekking door dichte wouden en langs meren, of een betoverende reis naar besneeuwde toendra en noorderlicht, de mogelijkheden zijn haast onbegrensd.

Inspiratie voor Noord-Amerika

Landen in Noord-Amerika

sluiten