Share

Noord-Amerika

REIZEN DOOR NOORD-AMERIKA

VERENIGDE STATEN

Waar pulserende metropolen zich afwisselen met lieflijke plattelandsdorpen en Alaska's Arctische toendra via tropisch woud en zongebleekte heuvels overgaat in rotswoestijn; de Verenigde Staten van Amerika vormen een van geschiedenis doordrenkte lappendeken en een smeltkroes van culturen. Het land van de onbegrensde mogelijkheden is de geboortegrond van inuits en native Americans, in vorm gekneed door kolonisten, immigranten en goudzoekers.

Met iconen als de Grand Canyon en Las Vegas in het Westen, de levendige muziekscene in het Zuiden, kosmopolitische steden als New York en Chicago in het Noordoosten en de met palmen omzoomde poederstranden in Florida heeft het voor ieder wat wils. Van rondreis tot citytrip, Where the world can’t find you…

Canada en Groenland

Het noorden van het Noord-amerikaanse continent – vanaf de Canadese grens – bestaat voor het grootste deel uit ruige, ongerepte natuur. In dit deel van de wereld zijn uitgestrekte onbewoonde gebieden, met imposante bergen en wouden, subarctische landschappen met gletsjers en fjorden, en een overweldigende flora en fauna. Untamed Travelling neemt u mee tot diep in het domein van beren en wolven, voor een onvergetelijke onderdompeling in de wildernis van Canada en Groenland.
 

Inspiratie voor Noord-Amerika

Landen in Noord-Amerika

sluiten