Rondreis Big Cities Bright Beaches

Verken de steden van het oosten van de VS en relax op de Bahamas

Rondreis Big Cities Bright Beaches

Pulserende steden en verblindend witte stranden

Maak een ontdekkingstocht langs de levendige steden van de oostkust van de Verenigde Staten. Treed in de voetsporen van Amerikaanse iconen als Abraham Lincoln, Martin Luther King en president Kennedy en ontdek kleurrijke en sfeervolle wijken. Vergaap u aan hoge wolkenkrabbers en groene parken terwijl u flaneert door verschillende boroughs, neighborhoods en districten. Vlieg vervolgens naar de zonnige eilanden van de Bahama’s. Ontspannen onder een palmboom aan de witte zandstranden, historische dorpjes verkennen, vissen, duiken of zeilen; op de Bahama’s kan het allemaal. Where the world can't find you...

Tips & tops Big Cities Bright Beaches:

  • Washington D.C. ademt geschiedenis en is een stad met vele gezichten. Ontdek de vele monumenten en gedenktekens, verken de oudste woonwijk Georgetown, de opgewaardeerde Shaw-buurt of de meeste moderne wijk The Wharf.
  • Reis in alle comfort per trein van stad naar stad en geniet onderweg van prachtige uitzichten.
  • Ontdek Philadelphia's koloniale architectuur en erfgoed, smul van een typische Philly Cheesesteak en dwaal vervolgens langs Boathouse Row. Trotseer de Rocky Steps, bekend van de film ‘Rocky’ of duik het Benjamin Franklin Parkway Museum binnen.
  • Fluit naar een Yellow Cab in New York City, ontdek het artistieke en culinaire Chelsea Market en wandel vervolgens over de oude goederenspoorlijn bij The Highline. Een dag in New York City is pas helemaal geslaagd wanneer u geniet van een hapje en drankje bij een rooftopbar met een fantastisch panorama over de stad.
  • Nestel u in hemelbedden of hangmatten op de Bahama’s, snuif de sfeer op bij de live muziekspots van Dunmore Town en laat u betoveren door de prachtige zonsondergang terwijl u nipt van een heerlijke cocktail.

UW REIS OP MAAT

Dagoverzicht

1 Aankomst in Washington D.C.
2 Verkenning Washington D.C.
3 Per trein naar Philadelphia
4 Verkenning Philadelphia
5 Per trein naar Grand Central Station; New York City awaits!
6-9 Verken de stad die nooit slaapt
10 Vlucht naar Bahama's
11-14 Strandverblijf Bahama's
15 Internationale retourvlucht

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

New York, Boston en Washington

Onze steden top 3 aan de oostkust van de Verenigde Staten

Hotel 50 Bowery

Rooftop hotel in Lower Manhattan, New York

1 Hotel Central Park

Duurzame vijfsterren luxe in Manhattan, het hart van New York

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top