Egypte

Het land van de farao’s

Egypte

Het land van de farao’s

Egypte reizen

Het geschenk van de Nijl

Reis mee terug in de tijd en ontdek de schatten van een van de vroegste beschavingen. In uitgestrekte woestijnlandschappen als de Sahara en de Sinaï lonken ontzagwekkende tempels en piramidecomplexen; langs de rivier de Nijl prachtige steden en archeologische sites en in de betoverend mooie moerassen van de vruchtbare Nijldelta tiert een vogelleven van wereldklasse. Tel daar een rijk cultureel erfgoed en een kustlijn met de mooiste riffen op aarde bij op en u heeft alle ingrediënten voor een droomvakantie. Where the world can’t find you…

Rondreizen door Egypte

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Top accommodaties in Egypte

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Egypte