Türkiye

Veelzijdig, zonovergoten en gastvrij

Türkiye

Veelzijdig, zonovergoten en gastvrij

Türkiye reizen

Veelzijdig, zonovergoten en gastvrij

Türkiye of voormalig Turkije is het land van duizelingwekkende smaken, zonovergoten poederstranden, uitdagende skigebieden, iconische archeologische vindplaatsen en van vogels wemelende delta. Het grote wild dat er leeft zijn beren, wilde zwijnen en wolven. Zij houden zich op in de wilde natuur die zich uitstrekt van het Taurusgebergte tot aan het Armeense Hoogland, een onwaarschijnlijk mooi gebied waar steile rotswanden, glasheldere meren en alpenweiden het landschap bepalen.

Begin uw verkenning in kosmopolitisch Istanbul waar moskeeën en paleizen het silhouet aftekenen. Maak een selfdrive over de groene noordkust langs bossen, rotsen, verlaten stranden en eenvoudige vissershuisjes. Verken het wonderlijke maanlandschap van Cappadocië en ontspan aan de stranden van de Lycische Kust. Reis af naar het onbekende Noordoosten voor de prachtige natuur van het intens blauwe Vanmeer, de heilige in wit gehulde Ararat en de Anatolische geelzwarte steppe. Ontdek de laatste resten van het Armeense erfgoed en de springlevende cultuur van de Koerden. Where the world can't find you...

Rondreizen Türkiye

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Türkiye

Top accommodaties in Türkiye

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Türkiye