Zimbabwe

Wildparken en watervallen, ongerept en avontuurlijk

Zimbabwe REIZEN

Het warme hart van zuidelijk Afrika

Zimbabwe, een nog ongerepte safaribestemming met ongelooflijk wildleven en overblijfselen van oude beschavingen. Ingesloten tussen de machtige Zambezi en de Limpopo rivier herbergt het een diversiteit aan landschappen variërend van granieten rotsblokken in Matopos tot majestueuze bergen, bossen, rivieren en watervallen in de Eastern Highlands. De activiteiten zijn al evenzo divers, van game drives in het bekende Hwange National Park, een kano- of wandelsafari in Mana Pools National Park, een bezoek aan de mystieke ruïnes van oude stad Great-Zimbabwe tot een helikoptervlucht over de machtige Victoria Watervallen. Echt off-grid ga je in Gonarezhou National Park, de laatste onaangeroerde wildernis.

Zimbabwe is terug van weggeweest. Een schitterende gevarieerde safaribestemming waar u met open armen wordt ontvangen, waar de gidsen u op topniveau begeleiden, de lodges authentiek en kwalitatief hoogstaand zijn en waar het avontuur lonkt.

RONDREIZEN DOOR Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Zimbabwe

BELEEF Zimbabwe MET UNTAMED

Victoria Watervallen

Een van de zeven wereldwonderen, de Victoria Watervallen op de grens met Zimbabwe

Hwange National Park

Een groot en wildrijk park met een grote diversiteit aan landschappen

Mana Pools National Park

Een van de mooiste gebieden in Afrika voor het maken van wandel- en kanosafari's

Matusadona National Park & Lake Kariba

Aan de oevers van Lake Kariba ligt Matusadona National Park, een wildrijk park met grote kuddes olifanten en buffels

Gonarezhou National Park

Een unieke ongerepte en onomheinde safaribestemming rijk aan wild en gevarieerde ruige landschappen

Matobo Hills

Granieten rotsblokken liggen bizar opgestapeld verspreid in het landschap

Kano trails

Peddelen omgeven door prachtige flora en fauna

Top accommodaties in Zimbabwe

Bumi Hills Safari Lodge

Verborgen juweel in de wildernis

Matetsi Victoria Falls

Een unieke combinatie van wildlife en Victoria Falls

Singita Pamushana Lodge

Singita Pamushana Lodge is één van de best bewaarde geheimen van Afrika

ONZE KLANTERVARINGEN 

Lissa en Jens

Beste Wauw wat een reis was dat… Wij kijken met heel veel plezier terug op onze onvergetelijke reis naar Zimbabwe. We hebben van elk moment genoten, het weer, het lekkeren eten, de vele prachtige dieren die we hebben mogen zien en natuurlijk niet te vergeten de meer dan fantastische kampen van African Bushcamps. Nogmaals  dank voor deze fantastische reis Met vriendelijke groet Lissa en Jens…

Lode

Hallo Michal, Ik ben nu een weekje terug thuis van Zimbabwe. Ondertussen de regen al ferm beu en ook al in de sneeuw gezeten. Ik wou u en uw collega’s nog eens bedanken voor de super reis. Harare was een ideaal relax begin van mijn verlof. African Bushcamps was in elk geval speciaal want in Kanga enkel de eerste dag nog andere gasten en in Somalisa enkel de laatste dag nog een koppel. Anders enkel het personeel en ik :) De safari’s waren super en alle dieren gezien die ik wou zien. Met de …

Noortje en Nicolas

Beste Michal, Zoals donderdag telefonisch al aangegeven sturen we u nog een mailtje met enkele foto's van onze fantastische reis. Nogmaals hartelijk bedankt voor het organiseren van de reis. Voor mij was het de vierde maal Afrika en voor Noortje de eerste keer. Ze stond op voorhand wat sceptisch tegenover de lange dagen in de auto tijdens de game drives maar na deze reis is haar mening 180° gedraaid 🙂. Onze verschillende sightings waren gewoonweg fantastisch. Wij hebben genoten van de vari…

Familie Van Cauwenberge

Dag Jozef, Dag Griet, We zijn inmiddels enkele dagen terug van alweer een onvergetelijke vakantie in Afrika. De reis was alweer vlekkeloos georganiseerd waarvoor onze oprechte dank. De overall-indruk was fantastisch, met een duidelijke voorkeur voor het Zimbabwe-gedeelte. Wij blijken nu eenmaal ‘die hard fans' van safari te zijn. SINGITA PAMUSHANA De villa is gewoon ADEMBENEMEND! Géén jetset toestanden, een fantastische keuken (best ever had), vriendelijk personeel en respectvol zonde…

Maryse de Grave

Het heeft even geduurd maar bij deze willen we jullie toch eens extra bedanken voor de mooie reis die jullie verzorgd hebben en vooral voor de fantastische herinneringen en ervaringen die we opgedaan hebben; het zijn inderdaad memories for a lifetime, simpelweg onvergetelijk! De ondersteuning van Wilderness was heel professioneel en het reisprogramma perfect. Er zijn een paar punten die we misschien anders hadden gedaan. Begrijp me niet verkeerd; we hebben die helemaal niet als negatief ervar…

VAN ONS BLOG

‘Self drive Zimbabwe is ideaal voor de avontuurlijke reiziger’

Reisspecialist Griet Daneels ging per huurauto op verkenning door de minder bekende regio’s van Zimbabwe. Ze werd omver geblazen door alles wat dit land te bieden heeft. 

REISMOGELIJKHEDEN:

Familiereizen

Huwelijksreizen

Natuurreizen

RONDREIZEN DOOR Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top