"Een reis om nooit meer te vergeten"

Lode

Zimbabwe
Klantervaring Lode Demeulemeester Zimbabwe

De wildparken en watervallen van Zimbabwe

De heer de Meulemeester reisde in november dit jaar af naar Zimbabwe, waar na aankomst in Harare de wildparken Mana Pools, zuidelijk Hwange en de wereldberoemde Victoria Falls op het programma stonden.

Hallo Michal,

Ik ben nu een weekje terug thuis van Zimbabwe. Ondertussen de regen al ferm beu en ook al in de sneeuw gezeten. Ik wou u en uw collega’s nog eens bedanken voor de super reis. Harare was een ideaal relax begin van mijn verlof. African Bushcamps was in elk geval speciaal want in Kanga enkel de eerste dag nog andere gasten en in Somalisa enkel de laatste dag nog een koppel. Anders enkel het personeel en ik 🙂

De safari’s waren super en alle dieren gezien die ik wou zien. Met de gidsen (Cliffy en Godwin) zalige dagen beleefd. Ook het ander personeel was altijd zeer vriendelijk en leuke momenten / lekker eten / goede gesprekken mee gehad. Vic Falls ook zeer mooi enkel wat stress toen de PLF die niet ging en heel de tijd berichten ivm de nieuwe variant / geannuleerde vluchten / quarantaine kreeg. Maar veilig thuis geraakt, ook in België nog tweemaal negatief getest en geen quarantaine moeten doen. Kortom een reis om nooit meer te vergeten.

Een dikke dank u wel voor de goede organisatie, de perfecte service en de telkens nieuwe geboden oplossingen toen corona nog maar eens roet in het eten gooide.

Vele groeten en misschien tot nog eens 😉

Lode

Ervaar net als Lode reizen met Untamed