Hwange National Park

Een groot en wildrijk park met een grote diversiteit aan landschappen

Hwange National Park

Grootste wildpark van Zimbabwe

Hwange National Park is het grootste en bekendste park van Zimbabwe met een oppervlakte van 14 600km². Zijn enorme omvang – ongeveer zo groot als de helft van België - betekent ook dat het landschap, de vegetatie en wildlife sterk variëren, van semi-woestijn aan de rand van de Kalahari in het zuiden tot bossen, granietheuvels en valleien van mopane bossen in het noorden.

Het park is de thuisbasis van meer dan 100 verschillende zoogdieren waaronder de leeuw, het luipaard en de neushoorn. Hwange staat bekend om de grote populatie olifanten. Tijdens het droge seizoen bent u getuige van grote concentraties wildlife rond de nog zeldzame waterpoelen. De enkele kampen in Hwange National park liggen goed verspreid. U zult weinig andere bezoekers tegenkomen tijdens uw game drives, een unieke belevenis. Hwange National Park is zeer toegankelijk en slechts twee uur rijden van Victoria Falls.

Rondreizen door Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Hwange National Park 

Linkwasha Camp

Luxe, service, spectaculaire landschappen en wild in overvloed

Somalisa Camp

Safarilodge in het hart van Hwange National Park

Davison’s Camp

Bijzondere Zimbawe ervaring vanuit tentenkamp

Little Makalolo Camp

In het hart van Hwange National Park

INSPIRATIE VOOR Hwange National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top