Hwange National Park

Een groot en wildrijk park met een grote diversiteit aan landschappen

Hwange National Park

Een groot en wildrijk park met een grote diversiteit aan landschappen

Hwange National Park

Grootste wildpark van Zimbabwe

Hwange National Park is het grootste en bekendste park van Zimbabwe met een oppervlakte van 14 600km². Zijn enorme omvang – ongeveer zo groot als de helft van België - betekent ook dat het landschap, de vegetatie en wildlife sterk variëren, van semi-woestijn aan de rand van de Kalahari in het zuiden tot bossen, granietheuvels en valleien van mopane bossen in het noorden.

Het park is de thuisbasis van meer dan 100 verschillende zoogdieren waaronder de leeuw, het luipaard en de neushoorn. Hwange staat bekend om de grote populatie olifanten. Tijdens het droge seizoen bent u getuige van grote concentraties wildlife rond de nog zeldzame waterpoelen. De enkele kampen in Hwange National park liggen goed verspreid. U zult weinig andere bezoekers tegenkomen tijdens uw game drives, een unieke belevenis. Hwange National Park is zeer toegankelijk en slechts twee uur rijden van Victoria Falls.

Rondreizen Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Hwange National Park

Inspiratie reizen voor Hwange National Park