Little Makalolo Camp

In het hart van Hwange National Park

Little Makalolo Camp

In het hart van Hwange National Park

Little Makalolo Camp

Luxe ecovriendelijke en betrokken lodge

Little Makalolo Camp ligt in het hart van Hwange National Park, een van de beste 'game viewing' gebieden. Het kamp kijkt uit op dé waterbron van dit gebied. Little Makalolo Camp houdt zich actief bezig met zowel het Hwange Water Supply project als met Hwange Anti-Poaching project en draagt hiermee bij aan het behoud van Hwange Nationaal Park. De gebruikte stroom wordt gewonnen uit zonne-energie.

Het kamp bestaat uit zes luxe verblijven met ieder een eigen badkamer en suite met binnen- en buitendouche. De goed verzorgde maaltijden gebruikt u in een gezamenlijke eetkamer. Er is een salon waar u kunt relaxen en een gezellige open haard waar u ’s avonds terecht kunt om mooie verhalen en ervaringen te delen. Er is een heerlijk verkoelend zwembad.

Makalolo is het uitgangspunt waar vandaan u zowel per 4x4 als te voet safari’s onder begeleiding van een deskundige gids kunt maken om te genieten van de indrukwekkende natuur. Kuddes buffels, olifanten en roofdieren zoals leeuwen, luipaarden, wilde honden en cheetah’s. Maar ook de vogelliefhebber kan hier z’n hart ophalen, in dit gebied leven meer dan 400 soorten!

Tips & tops van Little Makalolo Camp:

  • Unieke ligging mídden in Hwange N.P. met haar enorme biodiversiteit
  • Ecovriendelijk kamp, zet zich actief in voor de instandhouding van Hwange N.P.
  • Kleinschalig en persoonlijk met maar zes gastenverblijven
  • Safari's zowel bij dag als bij nacht onder begeleiding van deskundige ervaren gidsen
  • Little Makalolo Camp heeft van TripAdvisor het 'Certificate of Excellence' gekregen in 2013

Rondreizen Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Little Makalolo Camp