Belize

Een natuurlijk paradijs

Belize REIZEN

Mayacultuur en ongerepte natuur

Boven én onder water

Belize is een bijzondere mengeling van Creoolse, Brits koloniale en oude Maya cultuur. Het meest opvallende is echter de ongereptheid en diversiteit van de natuur in dit kleine land. Aan de kust ervaart u de ontspannen Caraïbische sfeer; wuivende palmbomen, turquoise zee, reggae en rumpunch. Het Belize Barrièrerif is het op één na grootste koraalrif ter wereld en biedt vele mogelijkheden om te duiken en te snorkelen. U kunt echter ook heerlijk relaxen bij de stranden of de cayos (eilandjes). De binnenlanden zijn niet minder spectaculair: van de ongerepte jungle begroeiing van de Maya Mountains tot het prachtige Mountain Pine Ridge Forest. Een paradijs voor vogelliefhebbers, maar als u geluk heeft spot u hier ook de jaguar. Verscholen in het dichte woud vindt u ook overblijfselen van klassieke Maya steden, zoals Caracol, die nog steeds grandeur uitstralen.

RONDREIZEN DOOR Belize

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Belize

BELEEF Belize MET UNTAMED

Maya tempels in Belize

In de Maya mountains liggen de Maya tempels van Caracol, Xunantunich en Lamanai

Paradijselijk Placencia

Een aards paradijs met zandstranden en tropische regenwouden, steile hellingen, orchideeën, riviertjes en watervallen die uitmonden in poelen om te zwemmen.

Belize where the world can’t find you…

Garifunadorpen en stadjes die nog niet ontdekt zijn door toeristen, het 'echte Belize'

Het Cayo district

San Ignacio in het Cayo district is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Mountain Pine Ridge Forest Reserve

Belize strandverblijf

Verblijf aan de kust van Belize of op een van de paradijselijke koraaleilanden

Het Barrièrerif van Belize

Het langste barrièrerif ter wereld met een adembenemend mooie onderwaterwereld

Top accommodaties in Belize

Blancaneaux Lodge

Een perfecte hide-away en romantische bestemming

Cayo Espanto

De ultieme strandbestemming, een privé eiland bij Ambergris Caye

Turtle Inn

Een uniek strandresort in Belize

ONZE KLANTERVARINGEN 

Ralph Wesseling

Dank voor het samenstellen van mijn reis door Belize en Guatemala! Zonder dat jullie mij kennen - we hebben alleen telefonisch contact gehad - hebben jullie precies een reis samengesteld die mij op het lijf geschreven was. Nergens problemen, geen narigheid, gewoon alles super. De slaapplekken, de excursies; alles klopte. Met name zou ik Pooks Hill willen omschrijven als een prachtige plek. Echt midden in de jungle. Veel wildlife, geweldig. Om die reden viel de ecolodge in Ni’tun weer een beet…

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly-in

Huwelijksreizen

Cultuurreizen

Natuurreizen

RONDREIZEN DOOR Belize

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top