Belize strandverblijf

Verblijf aan de kust van Belize of op een van de paradijselijke koraaleilanden

Belize strandverblijf

DROOMBESTEMMING

De kust van Belize is de ultieme Caraïbische strandbestemming met hagelwit zand, wuivende palmbomen, kristalhelder water en fantastische voorzieningen. Het klimaat is het hele jaar door aangenaam zonnig en de snorkel- en duikmogelijkheden zijn excellent. Dit is de plek om te relaxen en te genieten van het goede leven. De Belizanen zelf geven het goede voorbeeld en lijken zich nergens druk om te maken. Geniet van de Creoolse keuken en de internationale gerechten die bij de hippe restaurants op het menu staan.

Eilanden langs het rif

De honderden paradijselijke koraleneilandjes voor de kust (cayo’s, cayes) maken deel uit van het betoverend mooie Belize Barrièrerif. De bekendste zijn Ambergris Caye en Caye Caulker. Ambergris is het grootste eiland van Belize met als toeristisch middelpunt het aardige stadje San Pedro. Ten zuiden van Ambergris Caye bevindt zich het eiland Caye Caulker, iets kleinschaliger met een meer ‘laid back’ sfeer. Ook hier is het motto: Go slow!

Rondreizen door Belize

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Belize strandverblijf 

Victoria House

Luxe resort op het eiland Ambergris Cave

Turtle Inn

Een uniek strandresort in Belize

Cayo Espanto

De ultieme strandbestemming, een privé eiland bij Ambergris Caye

INSPIRATIE VOOR Belize strandverblijf

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top