Oostenrijk

Keizerlijke grandeur, pittoreske dorpen en alpine schoonheid

Oostenrijk

Keizerlijke grandeur, pittoreske dorpen en alpine schoonheid

Oostenrijk reizen

Vorstelijk Alpenland

Oostenrijk is befaamd om componisten als Mozart, Strauss en Haydn, geroemd om haar barokke kerken vol pracht en praal en bejubeld vanwege de in groen en wit gehulde bergmassieven. In het vorstelijke Alpenland walst u moeiteloos van stad naar natuur.

Bewonder de grootste smaragd op aarde en bezoek de oudste dierentuin ter wereld in Wenen, beleef de magie van een kerstmarkt in het Tiroolse Innsbruck en dans op The Sound of Music langs historische kastelen, paleizen en kerken in Salzburg. Volg de Grossglockner Hochalpenstrasse voor de meest adembenemende berglandschappen en ski of hike uw weg door de ruige Alpen. Fotografeer rivieren die als zilveren aderen door diepe kloven kronkelen alvorens uit te monden in spiegelende meren en ga op zoek naar bijzondere dieren als wolven, beren, lynxen, gemzen en steenarenden. Laat u meenemen naar het land van keizerlijke grandeur, pittoreske dorpen en alpine schoonheid, Where the world can’t find you…Wij hebben Oostenrijk recentelijk toegevoegd aan onze bestemmingen. Houd onze website in de gaten; meer inspirationele content volgt spoedig. Wilt u al meer weten over deze Untamed parel, neem dan contact op met onze reisspecialisten.

Rondreizen Oostenrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Oostenrijk

Beleef Oostenrijk met Untamed

Salzburg

Mozart & Salzburger Festspiele

Meer informatie

Wenen

Paradijs voor musea-liefhebbers

Meer informatie

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Oostenrijk