Mauritius

Een droombestemming

Mauritius REIZEN

Strandvakantie Mauritius

Voor veel mensen staat Mauritius gelijk aan paradijselijke stranden, helderblauw water en wuivende palmbomen. Een ideale bestemming voor een huwelijksreis of strandvakantie. Maar er is meer op het eiland! Mauritius, door Nederlanders in de 17e eeuw genoemd naar stadhouder prins Maurits, is vulkanisch. Het eiland telt ruim zevenhonderd inheemse plantensoorten. U kunt ze bewonderen in de botanische tuin van Pamplemousse en in natuurparken waarvan de Gorges de la Rivière Noire de grootste bekendheid geniet. De parken passen in het duurzaam toerismebeleid van overheid en particulieren. U vindt er ook apen, de pijlstaartvogel – symbool van het eiland – en edelherten. De Nederlanders introduceerden de dieren op het eiland, net als het suikerriet. Ook cultuurliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken met musea, Hindoetempels, creoolse landhuizen uit de koloniale tijd en overblijfselen van het Nederlandse Fort Frederik Hendrik. De parelwitte en goudgele stranden, het azuurblauwe en altijd warme zeewater en de vele koraalriffen maken Mauritius tot een paradijs voor zonaanbidders, snorkelaars, (diepzee)duikers en watersporters.

RONDREIZEN DOOR Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Mauritius

BELEEF Mauritius MET UNTAMED

Pamplemousses

Pamplemousses staat toch wel het meest bekend om de prachtige grote waterlelies, Victoria Amazonica, die een

Black River Gorge National Park

Het Black River Gorge National Park is een prachtig bergachtig gebied in het zuidwesten van Mauritius. Hier kunt...

Huwelijksreis Mauritius

Het perfecte decor voor uw droomreis

Rodrigues

Ongerept eiland nabij Mauritius

Golfen

Topbanen op spectaculaire locaties

Port Louis

Kleurrijke markten en rijke historie

Top accommodaties in Mauritius

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Oase van rust in groen Mauritius

Constance Prince Maurice

Vijfsterrenluxe omringd door natuurschoon

ONZE KLANTERVARINGEN 

Dhr. Middelburg en Mevr. Heye

Hoi Griet,   We zijn inmiddels alweer paar weken terug en wilden je nog even bedanken voor je service. We hebben het enorm naar ons zin gehad op Mauritius. Het hotel was echt super, precies wat we zochten: zeer mooi, ruim, veel aandacht van personeel, goed eten, schoon en verzorgd, huisje aan het strand en mooie natuur! De reisorganisatie waar jullie op Mauritius mee samenwerken verdient ook een compliment. Zij doen het erg goed. Echt top hoe ze ons begeleid hebben. We zijn …

Lesley en Sofie Baerts-Peeters

Beste Untamed Travelling team, FANTASTISCH!!! Dat is in één woord hoe onze huwelijksreis was! Alles was tot in de puntjes geregeld! Zelfs op onze vlucht hebben we een bruidstaart als attentie gekregen! De hotels en kamers waren super, auto-verhuur was perfect en de door jullie aanbevolen excursies top! De service naar aanloop van en tijdens de reis door jullie team was evenwel dik in orde! Enige minpuntje: in Mauritius stond er geen lokale vertegenwoordiger op ons te wachten waardoor we ze…

VAN ONS BLOG

Mauritius, een droombestemming

Afgelopen september maakte ik namens Untamed Travelling een verkenningsreis naar het prachtige tropische eiland Mauritius. 25 graden, palmbomen, tropische bloemen, hagelwitte stranden, een turquoise oceaan met kristalhelder water en een heerlijke welkomst cocktail, ik moet twee keer knipperen met mijn ogen maar het is echt waar, I’m in paradise!

RONDREIZEN DOOR Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top