Black River Gorge National Park

Het Black River Gorge National Park is een prachtig bergachtig gebied in het zuidwesten van Mauritius. Hier kunt…

Black River Gorge National Park

Wandelen op Mauritius

Het Black River Gorge National Park is een bergachtig gebied in het zuidwesten van Mauritius met een indrukwekkende natuur. Maak onvergetelijke wandelingen langs prachtige watervallen waarbij u geniet van sensationele uitzichten. Daal af via de 'gorges' naar de Black River voor een verfrissende duik. Probeer de zeldzame dieren die hier leven te spotten, zoals de Pink Pigeon en de Mauritius Kestrel en bewonder de Trochetia Boutoniana, een zeldzame nationale bloem. Van de in totaal 700 plantensoorten die op Mauritius voorkomen, zijn er ongeveer driehonderd terug te vinden in dit nationaal park.

Rondreizen door Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top