Aruba

One Happy Island

Aruba REIZEN

Uniek en veelzijdig

Van droge woestijn tot de Nederlandse koloniale hoofdstad, van rustige stranden tot leuke baaien. Om elke hoek vindt u een ander wonder. Ontdek het unieke en veelzijdige eiland, dat u zal omarmen met warme, zonnige dagen en nog warmere zonnigere mensen.

UNIEKE MENGELING VAN OUD EN NIEUW

De hoofdstad van Aruba, Oranjestad, heeft een unieke mengeling van oud en nieuw wat de stad een enorme charme geeft. Ontdek fascinerende gerestaureerde historische monumenten zoals het groene stadhuis. Neem de ultramoderne tram en kronkel door de stad langs Main Street. Breng een bezoek aan Fort Zoutman, het oudste gebouw van Aruba. Woon het Bon Bini Festival bij, dat elke dinsdag plaatsvindt op de binnenplaats, en geniet van folkloristische dansers in traditionele kostuums, lokale muziek en kunst en culinaire specialiteiten.

WONDERLIJKE NATUUR

Aruba is gezegend met veel natuurlijke wonderen. Beklim de treden naar de top van de door oude vulkanen gevormde Hooiberg. Wandel over de rustige zandstranden aan de westkust of verken de grillige baaien aan de noordkust. Trek het Nationaal Park Arikok in, waar prachtige Caribische witte zandstranden overgaan in ruig woestijnland, waar torenhoge groene cactussen afwisselen met kalkstenen kliffen. Ontdek hier twee van de meest ongerepte natuurwonderen van het eiland, Fontein grot & Natural Pool. Ga paardrijden, mountainbiken of kruip achter het stuur van een ATV of UTV en ontdek de schilderachtige natuur van het achterland en de adembenemende kustlijn.

SUNRISE CITY

De zon komt op aan de oostkant van het eiland, waar San Nicolas gelegen is. Dit maakt van dit charmante kustplaatsje de beste plaats om de zonsopgang te bekijken. Tevens is het de thuisbasis van de Aruba Art Fair, een jaarlijkse festival waar internationale en lokale artiesten straatkunst maken. Een fantastische tijd om deze stad te ontdekken, wanneer de kunstenaars verlaten paden en in verval geraakte muren van de nodige kleuren voorzien.

NOORD-ARUBA

Palm Beach met zijn witte zandstranden, palmbomen, pieren en strandbars, het beschermde moerasland van vogelreservaat Bubaliplas, Fisherman’s Hut een paradijs voor windsurfers en kiteboarders en spectaculaire snorkelplekken bij Malmok, Boca Catalina en Arasha, dat vindt u in Noord-Aruba, het epicentrum van Aruba.

RONDREIZEN DOOR Aruba

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Aruba

BELEEF Aruba MET UNTAMED

Trouwen op de ABC eilanden

Droomhuwelijk op tropisch eiland

Top accommodaties in Aruba

Boardwalk Boutique Hotel

Ecovriendelijk boutique hotel op Aruba

Bucuti & Tara Beach Resort

Romantische getaway aan het Arubaanse Eagle Beach

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Privé villa’s

Strandvakantie

Huwelijksreizen

Short breaks

RONDREIZEN DOOR Aruba

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top