Zwitserland

Ruige landschappen, moderne steden

Zwitserland REIZEN

Innovatief en traditioneel

Terwijl u door Zwitserland reist ervaart u de veelzijdigheid van dit prachtige Alpenland. Hoge bergen, uitgestrekte meren en ongerepte natuur zijn nooit ver weg. Tijdens een wandeling door de bergen spot u tal van dieren. Zowel hoog in de lucht, als laag bij de grond komen dieren voor die je met een scherp oog en een beetje geluk kunt waarnemen. Wolven, gemzen, steenbokken en adelaars vinden hun habitat in Zwitserland. Moeilijker te vinden zijn beren en lynxen, maar gaat u op pad met een gids, dan vergroot u de kans ook deze dieren waar te nemen.

Bergen, kloven en meren

Dankzij de unieke geografische ligging, midden in het hart van Europa, heeft Zwitserland buitengewoon veel bijzondere landschappelijke aspecten. Bergen zijn alom verspreid met als bekendste de Matterhorn en Jungfraujoch. Maar ontdek ook het karstlandschap Silberen, de aardpiramides van Euseigne, en Tectonic Arena Sardona. Of volgt u een wandelpad in de Viamala-kloof en Aareschlucht? Ook water is in overvloed aanwezig in grote meren, watervallen en als bron van oorsprong van vele rivieren.

Steden

De perfecte tegenhanger voor de overweldigende natuur zijn de Zwitserse steden. Exquise fijnproeversrestaurants en voortreffelijke vijfsterrenhotels gaan hand in hand met opvallende architectuur en avant-gardistische galerijen. Kiest u voor het chique Genève gelegen aan het grootse meer van Europa, de gedurfde architectuur van Basel, de middeleeuwse oude stad en moderne kunst in Bern of het hippe Zürich met zijn bars aan de rivieroever.

Kijk verder dan de chocolade, koekoeksklokken en het jodelen - het hedendaagse Zwitserland, het land van vier talen, gaat helemaal over unieke reizen, Alpen-ervaringen en stedelijke cultuur. ‘Where the world can’t find you…’

Wij hebben Zwitserland recentelijk toegevoegd aan onze bestemmingen. Houd onze website in de gaten; meer inspirationele content volgt spoedig. Wilt u al meer weten over deze Untamed parel, neem dan contact op met onze reisspecialisten.

RONDREIZEN DOOR Zwitserland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Zwitserland

Top accommodaties in Zwitserland

The Lodge

Sir Richard Bransons alpine paradijs

The Chedi Andermatt

Weelderige luxe in het hart van de Alpen

Cervo Mountain Resort

Duurzaam genieten aan de voet van de Matterhorn

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Culinaire reizen

Cultuurreizen

Familiereizen

Natuurreizen

Fly & Drive

Wandelreizen

RONDREIZEN DOOR Zwitserland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top