Curaçao

Bounty stranden, natuur & avontuur

Curaçao REIZEN

Avontuur en poederwitte stranden

Oude Nederlandse straatnamen en kleurrijke gevels van oude pakhuizen aan de waterkant van St. Annabaai, het Hollands getinte Willemstad, intieme baaitjes en het levendige Mambo Beach; Curaçao is een speciaal eiland van de voormalige Nederlandse Antillen.

NATUUR EN AVONTUUR

Christoffelpark is het grootste nationale park van het eiland. Met zijn enorm grote variatie aan fauna en flora kunnen natuurliefhebbers hier hun hart ophalen. Spot lokale vogels en planten zoals wilde orchideën, de zeldzame schuur uil Palabrua of een witstraat hert.

Neem uw snorkeluitrusting mee of ga per stand-up paddle board het water op bij de westkust. Bij Playa Piskado of Playa Grandi, een klein vissersstrand kunt u snorkelen of duiken. Trek naar Shete Boka National Park, waar u tientallen schitterende inhammen vindt die de broedplaats van drie soorten schildpadden zijn. Start bij de prachtige Boka Table, waar grote en onvoorspelbare golven neerslaan tegen een ondergrondse grot. Wandel vervolgens naar boven op het kalksteenterras voor een geweldig uitzicht over de kust.

Zin in wat avontuur? Ontdek Curaçaos natuurschoon per ATV, zo komt u op prachtige paden die u anders nooit zal ervaren. Maak een mountainbike tour langs de ruige kust. Absolute adrenaline vindt u tijdens een waanzinnige skydive, vanuit de lucht aanschouwt u de schoonheid van het eiland.

BOUNTY STRANDEN

Meng u tussen de locals bij Grote Knip en geniet er van een heerlijke siësta. Ontdek het populaire strand van Jan Thiel Baai dat dankzij de relaxte sfeer de hotspot van het eiland is. Duik van de kliffen bij Playa Westpunt, raak aan de praat bij Cas Abou en zoek naar de hidden gem van Playa Jeremi. Of stap op een catamaran en zeil naar het prachtige onbewoonde eiland Klein Curaçao.

RONDREIZEN DOOR Curaçao

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Curaçao

BELEEF Curaçao MET UNTAMED

Trouwen op de ABC eilanden

Droomhuwelijk op tropisch eiland

Klein Curacao

Zeeschildpadden, scheepswrakken en dwergsternen

Willemstad

Kleurrijke straatkunst, historische architectuur en een bruisend uitgaansleven

Top accommodaties in Curaçao

Baoase Luxury Resort

Opulente oase verborgen in een privé lagune aan de zuidkant van Curaçao

Pietermaai Boutique Hotel

Kleurrijk boetiekhotel in het culturele hart van Curaçao

Sirena Bay Estate

Exclusief toevluchtsoord in historisch landhuis op Curaçao

ONZE KLANTERVARINGEN 

Jan en Dominique

Beste Onze reis naar Curaçao was een droomreis… We hebben eigenlijk geen negatieve opmerkingen. Documenten werden tijdig doorgestuurd en waren duidelijk. De vliegtuigreis was dik in orde en viel zeer goed mee. Aankomst en transfer naar hotel was beetje zoeken naar de chauffeur en na telefoontje snel in orde… wel een hevige chauffeur die de verkeersregels niet te nauw nam. Het was gelukkig niet ver naar hotel. Het hotel was super ! Niks op aan te merken. Verblijf idem. De huurauto stond …

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Culinaire reizen

Privé villa’s

Strandvakantie

Huwelijksreizen

RONDREIZEN DOOR Curaçao

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top