Nieuw-Zeeland

Relaxt of vol actie maar sowieso episch

Nieuw-Zeeland

Relaxt of vol actie maar sowieso episch

Nieuw-Zeeland reizen

'Gods Own Country'

Nieuw-Zeeland, in de Maori taal 'Aotearoa', herbergt een ongekende diversiteit in landschappen en bezienswaardigheden en is daarmee een van de indrukwekkendste landen op aarde. Maak u op voor bruisende steden en gigantische nationale parken met ongerepte bossen, bergen, meren, stranden en fjorden. Voeg daar de rijke culturele geschiedenis en gastvrije Kiwi's aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een droombestemming.

Maori tradities, geisers en regenwoud

Het veelzijdige Noordereiland kenmerkt zich met schitterende kustlijnen, geisers en regenwoud. Maak er kennis met eeuwenoude Maori tradities in Waipoua Forest, skydive boven de eilanden van Bay of Plenty, jetboat over vulkanisch Lake Taupo, surf op de krachtige lange golven van Raglan en proef wijn in de zonnigste stad van het noorden, Napier.

Outdoorparadijs, walvissen en dolfijnen

Gletsjers, regenwouden en vulkanen karakteriseren het dunbevolkte Zuidereiland, het outdoor paradijs pur sangKajak er door het betoverende mooie Milford Sound, micro-light over paradijselijk Abel Tasman N.P., heli-hike in het winterwonderland van Franz Josef Glacier, zweefvlieg boven de ongenaakbare Mount Cook en spot walvissen en dolfijnen in Kaikoura.

Reizen door 'Gods own Country' - waar wolken onderaardse stoom zich mengen met bergnevels tot een klimaat waar oude Maori mythen en sagen in gedijen - kan relaxt zijn of vol actie; episch is het sowieso!

Van sfeervolle hideway tot luxe villa

Kies uit de vele mogelijke accommodaties als uitvalsbasis om het prachtige Nieuw-Zeeland te verkennen, zoals hideaways of eco-resorts in fantastische natuurgebieden, stijlvolle vijfsterrenresorts of zelfs een luxe villa.

Rondreizen Nieuw-Zeeland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Nieuw-Zeeland

Beleef Nieuw-Zeeland met Untamed

Mana Mãori

De eerste bewoners van Aotearoa

Meer informatie

De magie van het Noordereiland

Schitterende kustlijnen, geisers en regenwoud

Meer informatie

Extreme outdoorsporten

Activiteiten voor adrenalinejunkies

Meer informatie

Auckland, Wellington en Queenstown

Onze top 3 steden van Nieuw-Zeeland, van noord naar zuid

Meer informatie

National Parks Zuidereiland

Dramatische gletsjers en meren

Meer informatie

Top accommodaties in Nieuw-Zeeland

Onze klantervaringen

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Nieuw-Zeeland