De magie van het Noordereiland

Schitterende kustlijnen, geisers en regenwoud
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De magie van het Noordereiland

Bruisende steden en woeste natuur

Op het Noordereiland vormen bruisende steden het portaal naar onwaarschijnlijk diverse natuurlandschappen. Vanuit het noordelijk gelegen Auckland bent u in een half uur in het inheemse regenwoud van de magische Waitakere Ranges en zeilt of kajakt u in no-time tussen walvissen, pinguins, dolfijnen en marlijnen in Bay of Islands' helderblauwe wateren. Noordoostelijk lonkt Coromandel, een hippie achtig schiereiland waar kaurie bomen groeien, u overnacht in een 'bach' en op Hot Water Beach uw eigen spa kunt graven. Iets lager wachten de in wolken en stoom gehulde straten van Rotorua, een stad die door de Maori wordt opgesierd met hun kunst, cultuur en geschiedenis.

Het geothermische centrum van het eiland is Tongariro National Park, een spectaculair gebied waar smaragdgroene meren, oude lavastromen, stomende kraters, kleurrijke silicaterrassen en eigenaardige alpentuinen om de aandacht strijden. Aan de Oostkust geniet u in Hawkes Bay van overvloedige wijnproeverijen in een zonovergoten decor van prachtige landschappen en schitterende architectuur. Langs de Westkust nodigen de lange en krachtige golven uit in surfmekka Raglan en schreeuwen de epische barrels in de baaien van Taranaki om bereden te worden.

Vanuit zuidelijk Wellington is het een schilderachtige rit over de Remutakas Range die via de wijnlanden van Martinborough naar Cape Palliser leidt, wat de thuisbasis is van een indrukwekkende kolonie NZ-pelsrobben. Ook is het bijzondere Kapiti Island zeer de moeite waard, waar enkele van de meest bedreigde vogelsoorten leven en de beschermde wateren gevuld zijn met overvloedig zeeleven. Where the world can't find you...

Rondreizen door Nieuw-Zeeland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR De magie van het Noordereiland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top