Barbados

Rum Shacks, verfijnde restaurants en innemende Bajans

Barbados

Rum Shacks, verfijnde restaurants en innemende Bajans

Barbados reizen

Schitterende landschappen omlijst met maagdelijke poederstranden

Met alle verfijnde restaurants, de allervriendelijkste eilandbewoners en schitterende landschappen omlijst met maagdelijke poederstranden is Barbados een Caribisch luilekkerland van wereldklasse.

Snorkelen, zeilen en wildife

De voormalige Britse kolonie heeft evenzo uiteenlopende als aanlokkelijke kusten. De westelijke upperclass ‘Platinakust' aan de beschutte kant van het eiland is ideaal om te relaxen, snorkelen en catamaranzeilen. Door de ontzagwekkende deining van de Atlantische Oceaan aan de ruige oostkust is het gebied rond Bathsheba een mekka voor de mondiale surfelite. Het ongerepte en ruige noorden van het eiland, ook wel 'the Scotland District' genoemd, karakteriseert zich door afgelegen baaien en grotten. De zuidkust is de meest toeristische vanwege de prachtige stranden, verborgen baaien en Oistins' beroemde Fish Fry. Verlaat de weergaloze kustlijn om de verborgen juwelen in het binnenland te verkennen. U vindt er suikerrietvelden, bossen, botanische tuinen en wildlife reserves.

Verfijnde restaurants en lokale sumshacks

Waar u zich op het eiland ook bevindt, u bent altijd op steenworp afstand van de levendige, door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen hoofdstad Bridgetown. Geniet van verbluffende fine dining restaurants en bezoek een van de vele rumshacks. Het is misschien wel de beste manier om meer te weten te komen over het eilandleven, van degenen die het kennen. Where the world can’t find you…

Rondreizen Barbados

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Barbados

Beleef Barbados met Untamed

Suikerrietplantages en rumbars

Historische zoete en aromatische smaken

Meer informatie

Festivals en live entertainment

Swingende festivals en uiteenlopende muziekstijlen

Meer informatie

Culinair Barbados

Tongstrelende Caribische smaakbelevingen

Meer informatie

Saint Andrew

Ontdek het groene, veelzijdige Schotland-district

Meer informatie

Top accommodaties in Barbados

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen