Festivals en live entertainment

Swingende festivals en uiteenlopende muziekstijlen

Festivals en live entertainment

Swingen aan de kust

Naast paradijselijke stranden, een prachtige kustlijn en fantastisch weer staat Barbados ook bekend om zijn muziek met live-artiesten die u graag entertainen op locaties verspreid over het eiland. Hier komt muziek van Groot-Brittannië en Afrika samen, waardoor de diversiteit ontstaat van Barbadiaanse folk, Caribische jazz en opera, reggae, tuk-muziek, calypso, spouge en soca. Voor ieder wat wils, dus dans mee op het opzwepende ritme tijdens optredens met hier en daar westerse of religieuze invloeden. Beroemdheden van over de hele wereld treden hier op evenals artiesten die het Caribisch gebied hebben veroverd. De swingende festivals van Barbados trekken een indrukwekkende line-up van internationale artiesten aan van alle mogelijke muziekgenres. Soca-muziek en Calypso zijn cruciaal voor het Crop Over-festival waarmee het einde van het suikerrietseizoen geëerd wordt, in april worden de reggae-roots omarmd en het hele jaar door waaien de klanken van de steeldrum en de tuk-band over het eiland.

Rondreizen door Barbados

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Festivals en live entertainment

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top