Mexico

Kleurrijk en muzikaal

Mexico REIZEN

Maya cultuur, eindeloze stranden en koloniale steden

Mexico is niet met een enkel woord te beschrijven. De overweldigende natuur varieert van woestijnen met enorme cactussen in het noorden, immense besneeuwde vulkanen in het hart van het land en exotische jungle in het zuiden. En dan hebben we het nog niet gehad over de duizenden kilometers kust, zowel aan de wilde Pacifische Oceaan als aan de zwoele Caribische zee met zijn witte stranden, kristalblauwe water en koraalriffen. Ontdek de oude en levende cultuur van de Maya´s of bewonder de vele goed bewaarde koloniale steden.

Walvissen en indianen

Wees getuige van unieke natuurfenomenen zoals de migratie van de grijze walvis bij Baja California of de monarchvlinder in centraal Mexico. Maak kennis met inheemse volkeren zoals de Tarahumara Indianen bij de Copper Cañon, super atleten op blote voeten, of overnacht bij de Lancandon Indianen in het regenwoud van het zuiden. En wist u dat de Mexicaanse keuken is uitgeroepen tot UNESCO Erfgoed? Doe boodschappen op de lokale markt en volg een kookcursus in Oaxaca. En dan waarom niet? Geniet van een goede tequila en laat u bezingen door de Mariachi’s.

RONDREIZEN DOOR Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Mexico

BELEEF Mexico MET UNTAMED

Strandvakantie Pacific kust

De Mexicaanse pacifische kust biedt tal van unieke accommodaties, mooi gelegen aan verlaten baaien

Privé villa’s Mexico

Privacy, betoverende uitzichten en luxe in uw eigen villa

Natuur in Mexico

Verrassend rijke flora en fauna

Mexicaanse keuken

Kleurrijk, pittig en gevarieerd

Maya tempels in Mexico

Het fascinerende bewijs van de Maya cultuur

Oaxaca

Oaxaca is zowel een staat en een stad. Een stad met een aangename sfeer en prachtige koloniale overblijfselen.

Mexico Stad

De hoofdstad van Mexico is een interessante mix van eeuwenoude bezienswaardigheden en moderne winkels, hotels en straten.

Koloniaal Mexico

Mexico heeft prachtige, goed bewaarde koloniale steden met kleurrijke huizen en geplaveide straten.

Copper Canyon

Maak een spectaculaire treinreis door de Copper Canyon, een van de mooiste treinreizen ter wereld

Chiapas

Chiapas is een deel van Mexico met vele gezichten; tropisch regenwoud, authentieke indianen dorpjes en mooie koloniale steden als San Cristóbal de las Casas

Yucatan en Caraibische kust

Yucatan is de meest toeristische regio van Mexico en niet voor niets. Paradijselijke stranden maar ook goed bewaarde Maya ruïnes

Baja California

Baja California is een unieke plek om grote zeezoogdieren te bewonderen. Volg de migratie van de grijze walvis en geniet van de indrukwekkende onderwaterwereld.

Top accommodaties in Mexico

Tree House at Imanta Resorts

Een wereld verwijderd van zorgen

Habitas Bacalar

Paradijselijke eco-lodge aan de Bacalar lagune

Rosewood Mayakoba

Ultiem genieten in tropisch paradijs Caribische zee in Mexico

ONZE KLANTERVARINGEN 

Sam & Anthony Vanherpe

Beste allen, Dag Jozef, Bij deze willen we u doorgeven dat we heel tevreden waren van onze reis naar Mexico! We danken jullie maar ook de professionele mensen van jullie lokale agent. Naast hun goede kennis van hun land waren deze gidsen zeer behulpzaam, altijd bereikbaar en ZEER vriendelijk. Mexico heeft jammer genoeg veelal te maken met negatieve berichtgeving en wordt bijgevolg wat vergeten; JAMMER! Nooit hebben we ons in een onveilige situatie bevonden. We waren zeer onder de …

Sonja Rietberg en Aaldrik Harkema

We zijn terug van een fantastische reis door Mexico. De bruiloft van drie dagen in San Miguel de Allende was een sprookje met alles erop en eraan. 80 Mexicaanse familieleden van de bruid en 100 jonge vrienden van het bruidspaar uit 22 landen. Wij behoorden bij de familie en waren ondergebracht in een waar ‘palazzo’. Direct na de bruiloft vertrokken we naar Mexico City, waar de reis begon. De agent ter plaatse heeft alles fantastisch verzorgd: we werden altijd opgehaald en weggebracht naar bus…

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Familiereizen

Huwelijksreizen

RONDREIZEN DOOR Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top