Mexico Stad

De hoofdstad van Mexico is een interessante mix van eeuwenoude bezienswaardigheden en moderne winkels, hotels en straten.

Mexico Stad

Metropool met historisch centrum

Deze metropool ligt tussen dramatische, met sneeuw bedekte toppen van onder andere de Popcatepetl. Met meer dan 22 miljoen inwoners is Mexico een intrigerende meltingpot van geschiedenis en cultuur. De stad is gebouwd op de Azteekse hoofdstad Tenochtitlan en nu één van de meeste moderne steden ter wereld. De stad met zijn Zocalo, interessante musea en vele parken en meren is zeker een bezoek waard. De oude Azteekse piramiden van Teotihuacan met de Zon- en Maantempel liggen net buiten de stad.

Rondreizen door Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Mexico Stad 

Circulo Mexicano

Boetiekhotel in het hart van Mexico-Stad

Four Seasons Mexico City

Luxe en stijlvolle oase van rust middenin Mexico Stad

INSPIRATIE VOOR Mexico Stad

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top