Rwanda

Land van duizend heuvels

Rwanda

Land van duizend heuvels

Rwanda reizen

Berggorilla's, Virunga en Akagera

Rwanda staat bekend om de altijd groene heuvels – vandaar de bijnaam ‘land van duizend heuvels’ - en de berggorilla’s. Rwanda is een van de weinige landen, samen met buurland Oeganda, waar de berggorilla's nog leven. Ze leven in het Virunga-gebergte, in het noordwesten van het land. Dit Parc National des Volcans biedt tevens ideale mogelijkheden voor bergwandelaars. Daarnaast is Parc National Nyungwe Forest met ruim honderd soorten orchideeën en zowat driehonderd verschillende vogelsoorten een bezoek meer dan waard.

Speciality Coffee

Dankzij het juiste klimaat en genoeg hoogte is Rwanda bovendien een van de rijzende sterren in de wereld van specialty coffee. Het heeft zich door de jaren heen bewezen aan de absolute top van terroirs te horen. Maak een wandeling over een koffieplantage, laat u informeren over het proces van planten tot malen en proef!

Rondreizen Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Rwanda

Beleef Rwanda met Untamed

Nyungwe Forest Nationaal Park

Een van de laatste tropische bergregenwouden in Afrika

Meer informatie

Lake Kivu

Lokale vissers met houten kano's in kleine vissersdorpjes

Meer informatie

Gishwati-Mukura National Park

Rwanda’s vierde nationale park

Meer informatie

Kigali

De hoofdstad van Rwanda

Meer informatie

Butare en omgeving

Het culturele centrum van Rwanda

Meer informatie