Rwanda

Land van duizend heuvels

Rwanda REIZEN

Berggorilla's, Virunga en Akagera

Rwanda staat bekend om de altijd groene heuvels – vandaar de bijnaam ‘land van duizend heuvels’ - en de berggorilla’s. Rwanda is een van de weinige landen, samen met buurland Oeganda, waar de berggorilla's nog leven. Ze leven in het Virunga-gebergte, in het noordwesten van het land. Dit Parc National des Volcans biedt tevens ideale mogelijkheden voor bergwandelaars. Daarnaast is Parc National Nyungwe Forest met ruim honderd soorten orchideeën en zowat driehonderd verschillende vogelsoorten een bezoek meer dan waard.

Speciality Coffee

Dankzij het juiste klimaat en genoeg hoogte is Rwanda bovendien een van de rijzende sterren in de wereld van specialty coffee. Het heeft zich door de jaren heen bewezen aan de absolute top van terroirs te horen. Maak een wandeling over een koffieplantage, laat u informeren over het proces van planten tot malen en proef!

RONDREIZEN DOOR Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Rwanda

BELEEF Rwanda MET UNTAMED

Nyungwe Forest Nationaal Park

Een van de laatste tropische bergregenwouden in Afrika

Lake Kivu

Lokale vissers met houten kano's in kleine vissersdorpjes

Gishwati-Mukura National Park

Rwanda’s vierde nationale park

Kigali

De hoofdstad van Rwanda

Butare en omgeving

Het culturele centrum van Rwanda

Akagera National Park

BIG 5 Safari in Rwanda

Volcanoes National Park

Een van de vier nationale parken in Afrika waar de zeldzame berggorilla voorkomt. In Rwanda is dit het Parc National des Volcans, genoemd naar een zestal vulkanen van de Virunga bergketen op ...

Top accommodaties in Rwanda

Singita Kwitonda Lodge

Duurzame luxueuze lodge op de rand van Volcanoes N.P.

Amata n’Ubuki Boutique Hotel

Boetiekhotel in hartje Kigali

Bisate Lodge

Kleinschalige lodge bij Vulcanoes N.P., op een van de beste locaties voor het tracken van berggorilla's

ONZE KLANTERVARINGEN 

Laura en Pieter Quak-Verborg

Geachte mevrouw Jansen en beste Trees, Onze rondreis door Rwanda in juli 2018 was nog mooier dan we al hadden verwacht. Rwanda is aanzienlijk meer dan Vulcanoes National Park met de Golden Monkeys en de berggorilla’s die we natuurlijk hebben ontmoet. Het heuvelachtige landschap is adembenemend, met prachtige theeplantages in het zuiden. De meanderende weg van het noorden naar het zuiden heet terecht ‘scenic’ met mooie vergezichten over valleien met dorpjes en akkerbouw. Overal vriendelijke me…

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Natuurreizen

RONDREIZEN DOOR Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top