Nyungwe Forest Nationaal Park

Een van de laatste tropische bergregenwouden in Afrika
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nyungwe Forest Nationaal Park

Tropisch regenwoud in Afrika

Nyungwe Forest National Park ligt in het zuidwesten van Rwanda. Het park is één van de laatste tropische bergregenwouden in Afrika met imposante woudreuzen en weelderige klimplanten. Hier komen meer dan 100 soorten orchideeën voor. Door het park lopen goed onderhouden en bewegwijzerde wandelpaden. Er leven maar liefst 12 primaten in het woud; bavianen, meerkatten, Silver monkey maar ook zeldzame primaten als owl-faced monkey, Mona monkey en L’hoest monkey. Het is mogelijk om onder begeleiding van een lokale gids op zoek te gaan naar een groep chimpansees of andere apensoorten. Voor vogelliefhebbers is dit park een paradijs met bijna 300 vogelsoorten, waarvan 24 endemische uit Albertine Rift vallei. Veel van deze dieren en planten zijn alleen in dit gebied van de wereld te vinden en dat maakt het zo bijzonder.

Rondreizen door Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Nyungwe Forest Nationaal Park

Nyungwe House

Prachtig resort aan de rand van het regenwoud

INSPIRATIE VOOR Nyungwe Forest Nationaal Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top