Noordpool

Indrukwekkende Expeditiecruises naar de arctische gebieden

Noordpool REIZEN

EXPEDITIECRUISES NAAR ARCTICA

Een bezoek aan één van de laatste grote wildernissen op aarde is de ultieme ervaring voor de natuurliefhebber. Het Noordpoolgebied gebied, een ijszee bedekt met dikke lagen pakijs is even ruig als divers met gebieden als Spitsbergen (Svalbard), Groenland, Alaska, Arctisch Canada en het noordelijkste punt de geografische Noordpool. Vaar met een expeditiecruise door de mooiste landschappen ter wereld, bewonder vanuit uw Zodiac beluga’s, blauwe vinvissen en potvissen. Maak een wandeling op Groenland of Spitsbergen langs gletsjers, bergen, glooiende toendra en lokale nederzettingen. Speur de machtige ijslandschappen af voor ijsberen, bruine beren, poolvossen en honderden vogelsoorten als alken, ivoormeeuwen, koningseinders en zeekoeten.

DE EXPEDITIESCHEPEN: LUXE EN SPORTIEVE OPTIES

Expeditiecruises naar het Noordpoolgebied vinden plaats van juni tot en met september. U reist per goed uitgerust expeditieschip, aanpast voor een veilige vaart in poolgebied. De expeditiecruises worden begeleid door ervaren gidsen die uw reis tot in detail regelen, zodat u zorgeloos kunt genieten van de uitzonderlijk mooie natuur. Aan boord zijn volleerde wetenschappers die lezingen geven en u begeleiden tijdens de diverse Zodiac-landingen, waarbij u de natuur van dichtbij kunt observeren. De exacte route zal steeds iets anders worden ingevuld, afhankelijk van getijde- en weersomstandigheden. U kunt kiezen voor grote luxe of een zeer comfortabel schip met opties voor sportieve activiteiten, zoals kajakken. De desolate ligging en extreme klimaatomstandigheden vergen aanpassingen en flexibiliteit, mensen zijn immers nietig en kwetsbaar in dit ruige ijslandschap. Verder is het ook mogelijk om de poolgebieden per vliegtuig te bereiken. U bespaart tijd, zonder dat dit ten koste gaat van het aantal dagen dat u rond het schiereiland doorbrengt.

Bekijk de verschillende opties voor expeditiecruises naar de Noordpoolgebieden en houd daarbij in gedachten dat dit niet het volledige aanbod is. Wij informeren u graag persoonlijk over alle mogelijkheden.

 

RONDREIZEN DOOR Noordpool

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Noordpool

BELEEF Noordpool MET UNTAMED

Groenland

Onherbergzaam en spectaculair

IJsberen

Majestueuze poolbewoners

Jan Mayen

Geïsoleerd Noors vulkaaneiland in de Noordelijke IJszee

Top accommodaties in Noordpool

Expeditieschip Greg Mortimer

De perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de meest afgelegen, ongerepte natuurgebieden

Expeditieschip Ocean Albatros en Ocean Victory

Duurzame uitvalsbasis voor het verkennen van de meest afgelegen poolgebieden

Expeditieschip Silver Explorer

Het leven aan boord van de Silver Explorer wordt gekenmerkt door luxe en uitstekende service. Zo kunt u optimaal genieten van een schitterende expeditie naar het einde van de wereld.

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly-in

Expeditiecruises

Natuurreizen

RONDREIZEN DOOR Noordpool

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top