Portugal

Authentiek en veelzijdig
Portugal

Portugal REIZEN

Gieren, orka's en pastel de nata

De Portugezen beheersen the art of cooking als geen ander. Gegrilde sardienen, diverse kazen en cataplana laten zich goed smaken bij een goede wijn. In Lissabon in de wijk Belém mag een pastel de nata niet ontbreken en Porto biedt plaats aan vele porthuizen. Daarnaast zijn de Portugezen ook nog eens heel gastvrij en vriendelijk.

Buiten de steden ontvouwt de schoonheid van Portugal zich in al zijn verrassende variëteit. U kunt gaan wandelen te midden van de granieten toppen van Parque Nacional da Peneda-Gerês of genieten van het ongerepte landschap en de historische dorpjes van het weinig verkende Beiras. Meer dan 800 km kustlijn biedt spectaculaire uitzichten vanaf dramatische kliffen. Gelegen tussen de Douro vallei in het noorden en de Serra da Malcata in het zuiden bevindt zich de Côa vallei. De vallei is de thuisbasis van vale gieren en Egyptische gieren, gouden en Bonelli-adelaars en bedreigde diersoorten zoals zwarte gier, Spaanse keizerarend en zwarte ooievaar. Maar ook mangoesten, civetkatten, marters, bunzingen en ongrijpbare wilde katten vinden hier hun plek. Zeedieren als dolfijnen, orka's en walvissen zwemmen in de weelderige monding van de Sado of bij de eilanden van de Azoren en Madeira. De binnenlanden kenmerken zich door diverse natuurparken en op de flanken van de heuvels bevinden zich talloze wijngaarden. 'Where the world can't find you...'

RONDREIZEN DOOR Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Portugal

BELEEF Portugal MET UNTAMED

Lissabon

Charme en elegantie aan de Taag

Porto

Parel van Noord Portugal

Douro Vallei

Veelzijdige vallei in Noord Portugal

Alentejo

Alentejo, geweldige combinatie van historische cultuur, prachtige natuur en uitgestrekte stranden in Portugal

Algarve

De veelzijdige Algarve

Madeira

Kleurrijk en veelzijdig

Azoren

Een explosie van natuur

Top accommodaties in Portugal

Belmond Reid’s Palace

Iconische ontsnapping op het kleurrijke Madeira

Six Senses Douro Valley

Luxe hotel in het hart van de Douro Vallei

Vila Vita Parc

Tijdloze elegantie in de Algarve

ONZE KLANTERVARINGEN 

Heidi en familie

Hierbij onze terugkoppeling van de reis naar de Azoren. In 1 woord; geweldig. Wat een fantastische eilandengroep. Het weer, de natuur, de accommodaties, het eten, de mensen. Het was zo fijn en relaxt om daar te zijn. De Ecolodge op Terceira is echt een aanrader. Wat een lieve mensen, mooie locatie, heerlijk (ook vegan) food. Ze hebben heel veel voor ons gedaan vwb info en restaurants regelen, verjaardag vieren etc. De lavahomes op Pico waren ook echt fantastisch. Ons huisje (Eira) wa…

Daniëlle en Rolf

Goedemiddag, Wij hebben een heel mooie reis naar twee eilanden van de Azoren gehad! De natuur, de rust, de kleinschaligheid (wat was het fijn om gewoon eens een kwartier te kunnen rijden of een half uur te kunnen wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen! Het eerste hotel net buiten Ponta Delgada was prima, het huisje van Lava Homes op Pico ronduit fantastisch met een geweldig mooi uitzicht. We hebben mooie wandelingen gemaakt. Eén van de hoogtepunten was de walvis- en dolfijnentoc…

RONDREIZEN DOOR Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top