Douro Vallei

Veelzijdige vallei in Noord Portugal

Douro Vallei

Heerlijk wijngebied

De Douro Vallei staat bekend om zijn perfecte klimaat en vruchtbare bodem, die heeft geleid tot een uitstekende wijnproducerende cultuur voor vele eeuwen. Met zijn pittoreske, glooiende heuvels vol terrasvormige wijngaarden en 18e-eeuwse wijnkelders is de vallei vermeld als UNESCO Werelderfgoed. Proef de heerlijke lokaal gemaakte wijn en port, verken de oude dorpjes aan de rivier en rijd langs kronkelende wegen met een panoramisch uitzicht. Stap op de pedalen en ontdek het gebied op de fiets, maak een prachtige wandeling of spectaculaire boottocht. Onze tip: tijdens de herfst zijn de kleuren spectaculair!

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Douro Vallei

Six Senses Douro Valley

Luxe hotel in het hart van de Douro Vallei

Quinta da Pacheca Wine barrels

Overnachten in gigantisch luxueus wijnvat omringd door eeuwenoude wijngaarden

Douro 41 Hotel & Spa

Heerlijk relaxen met schitterend uitzicht

INSPIRATIE VOOR Douro Vallei

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top