Tibet

Dak van de wereld

Tibet REIZEN

DAK VAN DE WERELD

Waar besneeuwde bergtoppen tegen diepblauwe luchten worden afgewisseld met winderige open vlakten en kristalheldere rivieren, waar van trekvogels wemelende meren overgaan in tropisch bos en kleurige bloemenzeeën, waar alleen het sneeuwluipaard en de Himalayagier de natuur de baas zijn… U bent in Tibet, land van de Mount Everest en de Yarlung Vallei, ooit het land van de Dalai Lama waar spiritualiteit nog altijd zegeviert.

Ga op reis door de met eeuwenoude kloosters en tempels bezaaide regio vol heilige rivieren, gebedsgrotten en offerplaatsen en maak kennis met de vriendelijkste mensen die u ooit tegen zult komen, of het nu devote monniken zijn, nomaden te paard, ‘ongetemde’ Khampa’s of pelgrims te voet. Laat u beroeren door de natuurlijke schoonheid van het hoogstgelegen land ter wereld waar het straatbeeld nog immer wordt bepaald door monniken in habijt en bonte gebedsvlaggetjes, waarvan Tibetanen geloven dat de heilwensen erop verspreid worden met het wapperen in de wind.

RONDREIZEN DOOR Tibet

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Tibet

BELEEF Tibet MET UNTAMED

Lhasa

Het spirituele centrum van de Tibetaans-boeddhistische wereld en de traditionele hoofdstad van Tibet

Kloosters

Eeuwenoude kloosters, tempels, heilige rivieren, gebedsgrotten en offerplaatsen tekenen het land waar boeddhisme centraal staat

Festivals

Met een spirituele grondslag of vanwege lokale tradities en gebruiken; er is altijd wel een festival gaande dat uitbundig gevierd wordt

Mount Everest Basecamp North

Het goed toegankelijke startpunt van de Northeast Ridge Route, een van de levensgevaarlijke hindernisbanen naar de top van de grillige Mount Everest

Het Himalayagebergte

Ruige bergketens met besneeuwde toppen, abrupte ravijnen en kloven, winderige open vlakten, weidse meren en tropisch bos met prachtige orchideeën en rododendrons

De Yarlung Vallei

De diepste kloof ter wereld en de bakermat van de Tibetaanse beschaving

Landschappen

Niets dan desolate onaangetaste natuur zover het oog reikt, slechts afgewisseld met wapperende gebedsvlaggetjes

Top accommodaties in Tibet

Yarlung River Hotel

In het centrum van Tsetang, de 'geboorteplaats van het Tibetaanse volk’ in de vruchtbare Yarlung Vallei

St. Regis Lhasa Resort

Op de toppen van de wereld, in het spirituele hart van de Tibetaans-boeddhistische gemeenschap

Shangri-La Hotel

Aards paradijs op grote hoogte

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Huwelijksreizen

Cultuurreizen

Wandelreizen

RONDREIZEN DOOR Tibet

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top