Chili

Een land van uitersten

Chili REIZEN

Torres del Paine, Patagonië en Paaseiland

Chili, een land van uitersten! In het noorden bevindt zich tussen imposante vulkanen de droogste woestijn ter wereld; vanuit hier kunt u ook verder reizen naar de zoutvlakten van Bolivia of de oversteek over hoge passen maken naar Salta in Argentinië. In het prachtige merengebied is er juist een overvloed aan water. Het gebied met zijn talloze blauw en smaragdgroen gekleurde meren, waar de besneeuwde vulkanen majestueus in reflecteren, is een waar paradijs voor de natuurliefhebber en wandelaar. Zuidelijker loopt het kustgebergte uit in duizenden eilandjes en fjorden met enorme gletsjers. Dit gebied is nog ruig en ongepolijst. Rij een stuk door dit stille landschap over de vermaande Camino Austral (rond Coihaique) en verbaas u over de ongekende schoonheid. In het uiterste zuiden bevindt zich één van de mooiste nationale parken in de wereld: Torres del Paine met zijn granieten torens en zijn rijke flora en fauna. Vanuit hier is een oversteek naar Argentijns Patagonië mogelijk overland of via een luxueuze cruise. Alsof het allemaal nog niet genoeg is; het mysterieuze en geïsoleerde Paaseiland behoort ook tot Chili. En wat dacht u van Robinson Crusoe-eiland in de Juan Fernandéz archipel met zijn 121 endemische vogelsoorten?

RONDREIZEN DOOR Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Chili

BELEEF Chili MET UNTAMED

San Pedro de Atacama

In het noorden van Chili ligt de Atacama woestijn met indrukwekkende zoutvlaktes en hoge vulkanen

Valparaiso en Viña del Mar

Valparaiso is een kleurrijke stad, gelegen aan de kust, met een door Unesco als erfgoed erkende binnenstad

Wijngebieden

Een aantal van 's werelds beste wijnen komen uit Chili. Vanuit Santiago de Chile kunt u verschillende wijngebieden bezoeken.

Santiago de Chile

De hoofdstad van Chili met de mooie wijk Bellas Artes

Chileens merengebied & Chiloé

In het midden van Chili ligt een uitgestrekt merengebied met een aantal bijzondere nationale parken

Regio Aysén

Een van de meest ongerepte gebieden van Chili met een adembenemend mooi landschap

Torres del Paine

Een van Zuid-Amerika’s mooiste nationale parken is Torres del Paine, in het zuiden van Chili.

Paaseiland en Robinson Crusoe Eiland

Het mysterieuze Paaseiland staat bekend om de verfijnde beelden uit de Moaicultuur.

Lauca National Park

Onherbergzaam oerlandschap in het uiterste noordoosten van Chili op de grens met Bolivia en onderdeel van de Chileense Altiplano.

Top accommodaties in Chili

Viña Vik Millahue

Avantgardistische wijnmakerij met 360˚ uitzicht over de wijnstokken, valleien, heuvels, bossen en het Andes gebergte

Tierra Patagonia

Een exclusief designhotel, zo ontworpen dat het hotel helemaal op gaat in de omgeving

ONZE KLANTERVARINGEN 

Ann & Miet

Het is nog vroeg in de ochtend als we in ons charmant boetiekhotel “Legado Mitico” in de wijk Palermo van Buenos Aires aankomen. We worden hartelijk ontvangen door de receptionist. We besluiten onmiddellijk de stad te verkennen. We kopen een metrokaart en stappen uit aan de Obelix aan de Plaza de la Republica. Vandaar gaan we te voet naar het Roze Huis aan de Plaza de Mayo, waar destijds Evita Perron een toespraak heeft gehouden vanop het balkon. We lunchen in een restaurant waar bij…

Dhr. Hamelinck

Beste Jozef,   We zijn inmiddels terug van onze schitterende eclipsreis door Chili. We willen je graag bedanken voor de reis die goed verzorgd was en waarin we hebben overnacht in prachtige hotels. Het hoogtepunt was uiteraard de zonsverduistering in Coyhaique op 26 februari 2017, maar voordat het zo ver was hebben we genoten van Patagonië. Van het pinguïneiland isla Santa Magdalena, de prachtige Serrano en Balmaceda gletsjers en Torres del Paine waar we overnachtten …

Francien Konsten

Beste medewerkers van Untamed Travelling, Wow-wow-wow, wat een fantástische reis door Chili en Argentinië heb ik gemaakt! Dankzij jullie inspanningen, georganiseer, afstemmen, inzet, terugkoppelen etc. is mijn reis zonder problemen verlopen. Wat een luxe - al die tranfers van en naar hotels, luchthavens en busstations - geen verlies van tijd voor mij door zoeken en puzzelen. Al die hotels met kamers met eigen sanitair, prachtig gelegen in de natuur of praktisch midden in het centrum. Elk …

Lisbeth Sorensen & Stefan Willems

Hartelijk dank voor het samenstellen van deze hele mooie en goed georganiseerde reis. Hierna een kort verslag van onze ervaringen. Peru; wat een mooi land. Leuke mensen, lekker eten. Boven verwachting. Van Lima hebben wij jammer genoeg weinig gezien doordat de retourbus ‘s middags gepland was. Voordeel hiervan was zwem/zontijd in DoubleTree hotel Paracas, wat een super hotel! In Cusco hadden we een geweldig goede en aardige gids Georgi. Veel gezien en verteld over de cultuur en het hoe en …

VAN ONS BLOG

Digitaal op reis in: Chili & Argentinië

Virtueel reizen is misschien wel een voorproefje op wat komen gaat, de voorpret van een toekomstige reis. Laat u meenemen op een digitaal avontuur en droom weg bij de kleurrijke tangowijken, betoverende nationale parken en mysterieuze eilanden van Chili en Argentinië.

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly & Drive

Fly-in

Familiereizen

Expeditiecruises

RONDREIZEN DOOR Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top