San Pedro de Atacama

In het noorden van Chili ligt de Atacama woestijn met indrukwekkende zoutvlaktes en hoge vulkanen

San Pedro de Atacama

Woestijn in Chili

De Atacama woestijn in het noorden van Chili is de droogste woestijn ter wereld. Aan de rand hiervan ligt San Pedro de Atacama. Het aangename oasestadje lijkt met zijn stoffige straatjes, de typische huisjes en zijn historische kerk op het decor van een western.
San Pedro wordt omringd door de meest fantastische landschappen: de oogverblindende Salar de Atacama, een groot zoutmeer met flamingo’s; de Valle de La Luna, een maanlandschap met bizarre rotsformaties en de surrealistische meren Miscanti en Miñiques. El Tatio geiserplateau op een duizelingwekkende hoogte van 4300 meter met een veertigtal geisers, thermale bronnen en fumarolen maakt een onuitwisbare indruk.

Rondreizen door Chili

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR San Pedro de Atacama

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top