Luxe rondreis Chili en Argentinië

Exclusieve rondreis met privé gids door het noorden van Chili en Argentinië

Franco Cappelari

Luxe rondreis Chili en Argentinië

Exclusieve rondreis met privé gids door het noorden van Chili en Argentinië

Franco Cappelari

Luxe rondreis Chili en Argentinië

Het Noorden de Luxe door de woestijn en de Andes

Deze prachtige luxueuze reis start in Santiago de Chile en eindigt in bruisend Buenos Aires. U reist met privéchauffeur en -gids door de Atacama woestijn, langs zoutvlakten en over dramatisch hoge passen in de Andes en u verblijft in exclusieve wijnhuizen en/of design hotels. Naast natuur komt de cultuur ook ruim aan bod. U volgt bijvoorbeeld een typische Andes kookworkshop en bezoekt een originele milonga (authentieke tangoplek) in Buenos Aires. Een afwisselende reis voor fijnproevers!

Tips & Tops Luxe rondreis Chili en Argentinië:

  • Lapostelle Residence biedt naast een gastronomische beleving ook trekkings in de nabij gelegen bossen of maak een mooie paardrijdtocht door de wijngaarden.
  • Of kies voor avantgardistische Viña VIK
  • Verblijf in het exclusieve Awasi hotel in San Pedro de Atacama. Vanuit dit tophotel worden exclusieve privé-excursies georganiseerd naar de natuurwonderen van de droogste woestijn. ter wereld, waaronder vulkanen, zoutvlakten, turquoise meren, kokende geisers en de prachtige duinen van de Maan Vallei. Een 4 WD met chauffeur staat tot uw beschikking, maar u kunt ook tochten in de woestijn maken te voet, per mountainbike of te paard.
  • Het gebied ten zuiden van Salta, Valles Calchaquies is zeer spectaculair en gaat gedeeltelijk over de legendarische ruta 40.
  • De omgeving van Cafayate is een bekende wijnstreek, de witte Torrontès-druif komt hier vandaan. Verblijf in romantisch wijnhotel Patios de Cafayate te midden van de wijnvelden!
  • Uw gids neemt u een avond mee naar een milonga in Buenos Aires, waar het pure plezier van het tango dansen gevonden kan worden. Ontdek de geheimen en codes van de unieke en intieme sfeer van de Argentijnse tango.
  • Van half december tot half februari is een minder geschikte reisperiode.
  • Kijkt u naar de volgende speciaal geselecteerde accommodaties: Lapostelle Residence (Colchagua), Awasi Hotel , Alto Atacama , Tierra Atacama Hotel  - San Pedro de Atacames, Explora Hotel San Pedro de Atacama, Hotel Manantial del Silencio (Purmamarca), House of Jasmines bij Salta, Patios de Cafayate, Merced del Alto in Cachi, Alvear Palace -Buenos Aires, Legado Mitico – Buenos Aires, Faena Hotel – Buenos Aires.
  • Deze reis kunnen wij aanbieden in verschillende accommodatie categorieën.

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.

Dagelijks overzicht

1 Aankomst Santiago de Chili – stadstour
2 Verblijf wijnhuis Lapostelle Residence: wijnproeven en –touring
3-4 Vlucht naar en verblijf San Pedro de Atacama
5 Tocht naar Purmamarca (Argentinië) over de hoge toppen van de Andes langs de zoutmeren Salinas Grandes
6 Excursie Humahuaca Vallei met Indiaanse dorpjes - Andes kookworkshop
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Chili