Legado Mítico

Ervaar Buenos Aires en de historie van Argentinië op haar best

Legado Mítico

Ervaar Buenos Aires en de historie van Argentinië op haar best

Fans van geschiedenis en cultuur kunnen hun hart ophalen in dit hotel in de wijk Palermo. Van Che Guevera tot Evita Perron en dichter Jorge Luis Borges, al deze grote Argentijnse namen passeren de revue tijdens uw verblijf in Legado Mítico. Iedere kamer is toegewijd aan een andere beroemdheid en ademt de sfeer van vervlogen tijden. Neem de tijd, wandel door het hotel en herleef de Argentijnse geschiedenis; door het gehele hotel heerst de nostalgie.
Het hotel ligt in de trendy wijk Palermo Soho. U vindt alles wat u nodig heeft op loopafstand: de beste restaurants, cafés, kunstgalerijen en designer winkels. Hier bent u uit de drukte van de stad, maar tóch is alles binnen handbereik.

Tips & Tops Legado Mítico:

  • Alle negen kamers van Legado Mítico zijn verschillend en zijn opgedragen aan een andere Argentijnse beroemdheid 
  • In de ruime bibliotheek, welke tevens dient als café, bar en lounge, kunt u heerlijk bijkomen van de dag
  • De jacuzzi op het dakterras is heerlijk in de zomermaanden, terwijl u in de wintermaanden heerlijk kunt opwarmen bij de open haard
  • Legado Mítico ligt in de wijk Palermo Soho, de meest hippe en trendy wijk van Buenos Aires. Gezellige bars, goede restaurants en boetieks zijn vaak van jonge ‘start-ups’ en liggen op loopafstand van het hotel

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top