Guadeloupe

Groen en blauw paradijs!

Guadeloupe

Groen en blauw paradijs!

Guadeloupe reizen

Groen en blauw paradijs!

De eilanden van Guadeloupe vormen vanuit de lucht lucht gezien de vorm van een vlinder. Terwijl het eiland Grande-Terre uitnodigt om te luieren aan de turquoise lagunes of te duiken rond het kleurrijke koraal, kunt u op Basse-Terre uitstekend wandelen. De eilanden zijn ideaal voor activiteiten als duiken, snorkelen, kajakken en u kunt er heerlijk ontspannen aan een van de vele stranden zoals de witte zandstranden van Grande-Terre, de zwarte zandstranden van Basse-Terre en de goudkleurige stranden van Plage de Grande Anse, Vergeet ook zeker niet te proeven van de typische oude of witte rum, een 'must-do' tijdens een bezoek aan Guadeloupe. Where the world can't find you...

Watervallen en vulkanen

Trek uw wandelschoenen aan en begeef u naar de bergachtige natuur van Basse Terre waar u temidden van tropisch regenwoud drie prachtige watervallen vindt, gelegen op de lagere hellingen van de de 1467 meter hoge Soufrière vulkaan. Op de top van deze actieve vulkaan wordt u beloond met een geweldig panoramisch uitzicht over de gehele archipel. In het stroomgebied van deze vulkaan bevinden zich ook de warmwaterbronnen van Dolé, omgedoopt tot ‘Bain des amours’ in waar u heerlijk kunt zwemmen in het lauwwarme water. Maak ook zeker een tour langs de vele bananen- en koffieplantages die het land rijk is.

Wildlife en snorkelparadijs

Guadeloupe kent een rijke natuur met een breed scala aan tropische vogelsoorten, zeldzame dieren als de Guadeloupe wasbeer en dieren leguanen en hagedissen. Ontdek een adembenemende onderwaterwereld en snorkel of duik tussen kleurrijk koraal waar het wemelt van de soorten vissen of maak een wrak- of grotduik.

Creoolse en koloniale cultuur

Maak kennis met de lokale geschiedenis van Guadeloupe en bezoek de diverse bezienswaardigheden die herinneren aan het Creoolse en koloniale verleden, zoals het herdenkingsmuseum ACTe, gewijd aan de slavenhandel. Laat u meevoeren op de klanken van de unieke Ka drum, op de straten van Pointe-à-Pitre, ook wel bekend als het New Orleans van het Caribisch gebied. In de maanden januari en februari brengt carnaval de archipel volledig in vervoering.

.

 

Rondreizen Guadeloupe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Guadeloupe

Beleef Guadeloupe met Untamed

Wildlife

Grote diversiteit aan bijzondere dieren

Meer informatie

Duik en snorkelparadijs

Kleurrijke en diverse onderwaterwereld

Meer informatie

Top accommodaties in Guadeloupe

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen