Noorwegen

Ongekend avontuurlijk

Noorwegen REIZEN

Een groot avontuur

Noorwegen is het laatste toevluchtsoord voor enkele van de meest intrigerende dieren in het wild in Europa. Door een combinatie van dichtbegroeide bossen, arctische landschappen en invloeden van de Noord-Atlantische oceaan hebben orka's, elanden en beren hun habitat hier. Gaat u op zoek naar vogels als de kortbekzeekoet, kleine alk of groter wild zoals ijsberen, beluga's, narwallen of de blauwe vinvis op Spitsbergen? Walvissen houden zich op rondom de verbluffend mooie eilanden van de Lofoten en Vesterålen. In het Noorse binnenland leven de muskusos en eland terwijl de Europese bruine beer zijn leefgebied in Øvre Pasvik National Park heeft. De bedreigde poolvos deelt zijn territorium met lynxen, veelvraten, rendieren en vogels als de giervalk en steenarend in Reisa National Park.

Steile fjorden, verstilde meren, bergen en watervallen zorgen voor spectaculaire vormen. Klim naar de Preikestolen voor een fenomenaal uitzicht of betreed de poolcirkel voor een bezoek aan de Noordkaap. De eeuwenoude staafkerk in Urnus, art nouveau architectuur in Ålesund en de kunstbestemming Hadeland geven een blik in de Noorse cultuur.

Reis door het land van de Vikingen en beleef Noorwegen, 'where the world can't find you...' 

RONDREIZEN DOOR Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Noorwegen

BELEEF Noorwegen MET UNTAMED

Oslo

Bruisende en groene hoofdstad van Noorwegen

Winterreizen Noorwegen

Een sprookjesachtige betovering

Fjorden

De schoonheid van Noorwegen

Spitsbergen

Ongerepte poolwildernis

Het binnenland

Bergen, valleien en hoogvlaktes

Walvissen

In het schijnsel van de Middernachtzon of Noorderlicht

Noord-Noorwegen

Een Arctisch avontuur

Top accommodaties in Noorwegen

Stokkøya Sjøsenter

Architectonisch kunstwerk met spectaculair uitzicht

Hotel Brosundet

Dromerige romantiek en geprikkelde zintuigen

Juvet Landscape Hotel

Natuur en modern design in volmaakte harmonie

ONZE KLANTERVARINGEN 

Mathieu en José

Dag Tryntsje, We zijn weer veilig terug in Nederland na een mooie reis naar Noorwegen. Het noorderlicht mochten we aanschouwen, werkelijk uniek. De mooie reis samengevat in onderstaande woorden: Het hoogste noorden van het Noorse land onder een dik pak sneeuw bedolven, onstuimige wind rimpelde het water tot golven. Witte schuimkoppen kusten de kust van het fjord, orka’s duikelden om vissersboten aan haring geen tekort. Daartussendoor danste het noorderlicht groen als g…

Manu De Tandt

Hartelijk dank aan Tryntsje voor het organiseren van een onvergetelijke reis naar het mooie Noorwegen. Op basis van vragen/vereisten werd een gevarieerd reisvoorstel aangeboden, waar eveneens nog aanpassingen mogelijk waren in functie van verdere noden of verwachtigen. De reis zelf was gewoonweg perfect georganiseerd, zowel op vlak van verblijven als op voorhand geboekte/gereserveerde activiteiten. Bijkomend, waren er genoeg vrijetijdsmomenten voor eigen ongeplande activiteiten. Alsook, en al…

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Wandelreizen

Natuurreizen

Familiereizen

Fly & Drive

RONDREIZEN DOOR Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top