Noorwegen

Ongekend avontuurlijk

Noorwegen

Ongekend avontuurlijk

Noorwegen reizen

Een groot avontuur

Noorwegen is het laatste toevluchtsoord voor enkele van de meest intrigerende dieren in het wild in Europa. Door een combinatie van dichtbegroeide bossen, arctische landschappen en invloeden van de Noord-Atlantische oceaan hebben orka's, elanden en beren hun habitat hier. Gaat u op zoek naar vogels als de kortbekzeekoet, kleine alk of groter wild zoals ijsberen, beluga's, narwallen of de blauwe vinvis op Spitsbergen? Walvissen houden zich op rondom de verbluffend mooie eilanden van de Lofoten en Vesterålen. In het Noorse binnenland leven de muskusos en eland terwijl de Europese bruine beer zijn leefgebied in Øvre Pasvik National Park heeft. De bedreigde poolvos deelt zijn territorium met lynxen, veelvraten, rendieren en vogels als de giervalk en steenarend in Reisa National Park.Steile fjorden, verstilde meren, bergen en watervallen zorgen voor spectaculaire vormen. Klim naar de Preikestolen voor een fenomenaal uitzicht of betreed de poolcirkel voor een bezoek aan de Noordkaap. De eeuwenoude staafkerk in Urnus, art nouveau architectuur in Ålesund en de kunstbestemming Hadeland geven een blik in de Noorse cultuur.Reis door het land van de Vikingen en beleef Noorwegen, 'where the world can't find you...' 

Rondreizen door Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Noorwegen

Beleef Noorwegen met Untamed

Oslo

Bruisende en groene hoofdstad van Noorwegen

Meer informatie

Winterreizen Noorwegen

Een sprookjesachtige betovering

Meer informatie

Fjorden

De schoonheid van Noorwegen

Meer informatie

Spitsbergen

Ongerepte poolwildernis

Meer informatie

Het binnenland

Bergen, valleien en hoogvlaktes

Meer informatie

Walvissen

In het schijnsel van de Middernachtzon of Noorderlicht

Meer informatie

Top accommodaties in Noorwegen

Onze klantervaringen

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Noorwegen