Stokkøya Sjøsenter

Architectonisch kunstwerk met spectaculair uitzicht
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Stokkøya Sjøsenter

Architectonisch kunstwerk met spectaculair uitzicht

Gelegen aan de westkust van het eiland Stokkøya vindt u Stokkøya Sjøsenter, een waar architectonisch kunstwerk. Gebouwd met het oog op eenvoud en minimalisme zijn alle units zorgvuldig geïntegreerd in het omringende landschap. Overnacht in een ondergrondse hut met glazen deuren die naar zee openen voor spectaculaire uitzichten en val in slaap bij het fonkelen van de sterren door uw dakraam. Maak een wandeling in deze fantastische omgeving, neem een duik in zee of ga op avontuur in een kajak of vissersboot. Alles is er op gericht om u te laten genieten en u alle tijd te bieden om de prachtige natuur van dit deel van Noorwegen ten volle te kunnen waarderen. Where the world can’t find you…

Tips en tops Stokkøya Sjøsenter:

  • Slaap in een ondergrondse subterranean unit of een zelfvoorzienend kusthuis
  • Dineer bij de Beach Bar voor een unieke smaakbeleving met elke dag een nieuw menu op basis van de dagelijkse vangst uit de zee, vlees van de eigen boerderij en lokale seizoensproducten
  • Naast prachtige stranden kent dit eiland een schitterend ongerept landschap met bergen, grotten en meren
  • Ontdek de betoverende onderwaterwereld tijdens een avontuurlijke duikexcursie
  • Kijk uit over de zee vanuit een zogenaamde ‘Dutchtub’ op het gezamenlijk terras
     

 

 

 

Rondreizen door Noorwegen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top