Frans-Polynesië

Paradijs op aarde

Frans-Polynesië

Paradijs op aarde

Frans-Polynesië reizen

Ongerepte natuur en Polynesische cultuur

Parelwitte stranden, kraakheldere lagunes en gekartelde groene pieken bekleed met mosgroene jungle... Frans-Polynesië is een unieke wereld in de Stille Zuidzee, een paradijs op aarde gecreëerd door vulkanen en bewaard door koraalriffen. Tahiti is de veelbelovende toegangspoort tot de meer dan honderd eilanden waar u wordt ondergedompeld in ongerepte natuur en Polynesische cultuur.

Vijf archipels

Opgedeeld in vijf archipels biedt het Frans overzeese gebied voor iedere reiziger wat wils. Honeymooners kiezen voor de veelsterrenresorts die onder andere de eilanden Tahiti, Bora Bora, Moorea en Raiatea in de Society Archipel bieden. Reizigers die willen zwemmen met dolfijnen en zich interesseren voor kunst gaan op zoek naar rotstekeningen in de Marquesas Archipel. Voor een kennismaking met Polynesische gebruiken volgt u de lokale mannen speervissen en trainen voor kanoraces in de onontdekte Austral. Schatzoekers beproeven hun geluk met het duiken naar zwarte parels met hamerhaaien in de Tuamotu Archipel. Avonturiers vissen hun eigen maaltijden bij elkaar en bezoeken de onbewoonde eilanden van de afgelegen Gambier Archipel. Where the world can't find you...

 

 

 

Rondreizen Frans-Polynesië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Frans-Polynesië

Beleef Frans-Polynesië met Untamed

Moorea

Laid back luxury

Meer informatie

Tahaa

Best-Kept secret

Meer informatie

Verkenning over water

Privé jachten, cruiseschepen en bevoorradingsroutes

Meer informatie

Top accommodaties in Frans-Polynesië

Untamed Travelling

Reismogelijkheden voor Frans-Polynesië