Polen

Ongeëvenaard natuurschoon en een bewogen verleden

Polen REIZEN

Ongekend natuurschoon & een bewogen verleden

Maak u klaar voor een avontuurlijke reis door de overweldigende natuur en de fascinerende geschiedenis van Polen. Diep in het eeuwenoude woud van Bialowieza, het laatste overgebleven oerbos van Europa, staat u oog in oog met het symbool van dit park, de wisent. De ruige kustlijn van Wolinski is de thuisbasis van de adelaar en het met moeras en rietvelden bezaaide Biebrzanski is de broedplaats van honderden vogelsoorten. Vaar over de ontelbare meren van Mazurië die door meanderende rivieren en kanalen met elkaar in verbinding staan en bewonder de kilometerslange bewegende zandduinen, een zeldzaam natuurverschijnsel, in Slowiński. In het uiterste zuiden vullen torenhoge bergtoppen, talloze grotten en smaragdgroene valleien van het Tatra gebergte het leefgebied van de bruine beer.

Dit veelzijdige land is een indrukwekkende weerspiegeling van de Europese geschiedenis, waar historische steden en archeologische plekken u meenemen door de eeuwen heen. Verken de oude stad van Krakau, het juweel van de Poolse renaissance Zamosc, de stad vol contrasten Warschau en een van de rijkste Hanzesteden Gdansk. Bezoek het middeleeuwse Malbork, de koninklijke zoutmijnen van Wieliczka én het onvergetelijke en aangrijpende Auschwitz, het symbool voor de Holocaust.

Polen is klaar om ontdekt te worden, 'Where the world can't find you...'

RONDREIZEN DOOR Polen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Polen

BELEEF Polen MET UNTAMED

Krakau

De meeste geliefde en bekendste stad van Polen

Mazurie en Biebrza

Ontelbare wijdse meren en uitgestrekte betoverende veenmoerassen

Bialowieza

Bizons in eeuwenoud oerbos

Zakopane en het Tatra gebergte

Verrassende cultuur en ongerepte natuur in Zuid-Polen

Warschau

Dynamische metropool, stad vol contrasten met zijn historische monumenten naast hedendaagse architectuur

Gdansk

Ontdek de sfeervolle oude binnenstad van Gdansk, fraai gelegen aan de Baltische Zee

Lubelskie

Lubelskie, een ware smeltkroes in het zuidoosten van het land waar Poolse, Russische, katholieke, orthodoxe en joodse invloeden samenkomen

Top accommodaties in Polen

Raffles Europejski Warsaw

Historische parel in het hart van de bruisende hoofdstad Warschau

Masuria Arte

Luxe en romantiek middenin de natuurschoon van Biebrza National Park

The Bonerowski Palace

Vorstelijk verblijf op sensationele locatie in Krakau

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

RONDREIZEN DOOR Polen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top