Zakopane en het Tatra gebergte

Verrassende cultuur en ongerepte natuur in Zuid-Polen

Zakopane en het Tatra gebergte

Traditionele houten architectuur

Aan de voet van het Tatra gebergte in het zuiden van Polen ligt Zakopane. In de winter is het een populaire wintersportplaats maar ook in de zomer is er veel te beleven. Zo kunt u met de kabelbaan naar Kasprowy Wierch en Gubałowka. Eenmaal boven geniet u van schitterende vergezichten. In het sfeervolle centrum van Zakopane vindt u prachtige, karakteristieke houten kapellen en huizen, waarvan sommige musea huisvesten, maar ook gezellige restaurants en terrassen.

Spectaculaire pieken en ongerepte natuur

Maak kennis met één van de ruigste gebieden van Europa. De hoge Tatra is een waar wandelparadijs. Een tocht naar de het prachtige Morsie Oko meer, ofwel ‘het oog van de zee’, is een unieke beleving. Of breng een bezoek aan een lokale schapenkaasmakerij en proef de gerookte kaas Oscypek. Wist u dat de Tatra de enige plek in Polen is waar berg gemzen en marmotten wonen? Bovendien kunt u hier ook de bruine beer of  een imposante adelaar spotten.

Rondreizen door Polen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Zakopane en het Tatra gebergte

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top