Share

Polen reizen

Ongekend natuurschoon & een bewogen verleden

Maak u klaar voor een avontuurlijke reis door de overweldigende natuur en de fascinerende geschiedenis van Polen. Diep in het eeuwenoude woud van Bialowieza, het laatste overgebleven oerbos van Europa, staat u oog in oog met het symbool van dit park, de wisent. De ruige kustlijn van Wolinski is de thuisbasis van de adelaar en het met moeras en rietvelden bezaaide Biebrzanski is de broedplaats van honderden vogelsoorten. Vaar over de ontelbare meren van Mazurië die door meanderende rivieren en kanalen met elkaar in verbinding staan en bewonder de kilometerslange bewegende zandduinen, een zeldzaam natuurverschijnsel, in Slowiński. In het uiterste zuiden vullen torenhoge bergtoppen, talloze grotten en smaragdgroene valleien van het Tatra gebergte het leefgebied van de bruine beer.

Dit veelzijdige land is een indrukwekkende weerspiegeling van de Europese geschiedenis, waar historische steden en archeologische plekken u meenemen door de eeuwen heen. Verken de oude stad van Krakau, het juweel van de Poolse renaissance Zamosc, de stad vol contrasten Warschau en een van de rijkste Hanzesteden Gdansk. Bezoek het middeleeuwse Malbork, de koninklijke zoutmijnen van Wieliczka én het onvergetelijke en aangrijpende Auschwitz, het symbool voor de Holocaust.

Polen is klaar om ontdekt te worden, 'Where the world can't find you...'

Wij hebben Polen recentelijk toegevoegd aan onze bestemmingen. Houd onze website in de gaten; meer inspirationele content volgt spoedig. Wilt u al meer weten over deze Untamed parel, neem dan contact op met onze reisspecialisten.

Inspiratie voor Polen

Top accommodaties in Polen

Bekijk hier meer accommodaties in Polen
sluiten