Warschau

Dynamische metropool, stad vol contrasten met zijn historische monumenten naast hedendaagse architectuur

Warschau

“Het Parijs van het Oosten”

Warschau, één van de meest dynamische metropolitane steden van Europa, verrees als een feniks uit de as na de Tweede Wereldoorlog, die 85 procent van zijn gebouwen verwoestte. Vandaag de dag heeft de hoofdstad van Polen een interessante mix van architectonische stijlen, van blokken uit de Sovjettijd en moderne wolkenkrabbers tot gerestaureerde gotische kerken en neoklassieke paleizen. Warschau heeft een charmante oude stad, compleet met geplaveide straten met pastelkleurige gebouwen en openluchtcafés. Verheug u op verschillende activiteiten waaronder een wandeling over het marktplein van de oude stad om het Monument van de Zeemeermin van Warschau te bekijken, of wat denkt u van een verkenning van het indrukwekkende barokke Krasinski Paleis of een bezoek aan de middeleeuwse Barbican, een van de weinige originele overblijfselen. Ervaar zelf waarom Warschau ook wel bekend staat als “het Parijs van het Oosten”!

Rondreizen door Polen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Warschau

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top