Untamed Travelling winnaar award beste avontuurlijke vakanties 2023

Untamed Travelling winnaar award beste avontuurlijke vakanties 2023

Untamed Travelling winnaar award beste avontuurlijke vakanties 2023

De Vakantie Awards, ook wel bekend als de Oscars van de Nederlandse reiswereld, werden 28 januari uitgereikt in Hart van Holland in Nijkerk. De award ceremonie van deze prestigieuze prijzen voor vakgenoten, gekozen dóór vakgenoten vond plaats tijdens het jaarlijkse Reisgala. Dit jaar waren wij in maar liefst drie categorieën genomineerd, namelijk Verre reizen, Avontuurlijke vakanties en Luxe reizen…

Het eerste Reisgala sinds drie jaar was tot de laatste stoel uitverkocht en met een recordaantal van ruim 500 gasten het drukst bezochte gala ooit. De zaal was stijlvol aangekleed en de sfeer zat er al vanaf het begin van de avond goed in. TJ van Apeldoorn, Commercieel Directeur van TravMedia, opende de avond waarna de prijzenregen direct van start ging.

Na het voorgerecht kwam de categorie Beste reisaanbieder Avontuurlijke vakanties 2023 aan bod. De spanning werd opgevoerd en na een moment van zenuwen en klamme handen, volgde het verlossende woord; Untamed Travelling is de winnaar van de award voor Avontuurlijke Vakanties 2023! Oprichter en directeur Jozef Verbruggen begaf zich naar het podium om de award in ontvangst te nemen.

Het aanwezige team van Untamed was uitzinnig. Samen poseerden ze voor een foto met de award en werd er geproost op deze bijzondere overwinning. De rest van de avond stond vooral in het teken van het vieren van deze mooie waardering. Na het smakelijke hoofdgerecht en dessert barstte het feest los met een optreden van Samantha Steenwijk en werd er nog lang nagepraat, geproost en gedanst.

Jozef Verbruggen is erg trots op deze erkenning: “Het betekent ontzettend veel voor mij dat we dit jaar opnieuw in de prijzen zijn gevallen. Naast de enthousiaste reviews die we van onze klanten krijgen, is de waardering van de reisbranche voor ons van ongekende waarde, vanwege het vertrouwen in onze vakkennis en creativiteit die daaruit spreekt. Deze award is een kroon op ons werk.”

Meer uit ons blog