Oeganda

Verborgen parel van Afrika
Uganda, Batwai - Uganda Travel - Untamed Travelling

Oeganda REIZEN

Berggorilla's en chimpansees

Oeganda is bevoorrecht door de natuur. Divers en uiteenlopend. Van bergen met besneeuwde toppen tot uitgestrekte savannes. Kidepo Valley beschikt over een wildpark met volgens kenners het meest spectaculaire landschap van Afrika. Zo mogelijk nog indrukwekkender is een bezoek aan Bwindi Impenetrable Forest, een van de oudste stukken regenwoud van Afrika waar berggorilla’s leven die behoren tot de laatste op aarde. In Kibale Forest kunt u op zoek gaan naar chimpansees en in de moerassen van Bigodi of Mabamba naar bijzondere vogels zoals de Blauwe Turaco en de Schoenbekooievaar. Wie meer actie wil, kan de befaamde ‘Bergen van de Maan’, de Ruwenzori, beklimmen met hun eeuwige sneeuw of de stroomversnellingen trotseren van ’s werelds langste rivier de Nijl.

RONDREIZEN DOOR Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Oeganda

BELEEF Oeganda MET UNTAMED

Rwenzori Mountains National Park

Een spectaculaire bergwereld met talloze toppen hoger dan 4500 meter

Bwindi Impenetrable Forest National Park

Op zoek naar de zeldzame berggorilla's

Queen Elizabeth National Park

Gelegen aan de voet van de Ruwenzori's

Lake Bunyoni en Lake Mburo National Park

Schilderachtige meren, elk met een eigen karakter

Kidepo Valley National Park

Van bergachtig terrein tot uitgestrekte grasland- en palmsavannes

Kibale Forest National Park

Het leefgebied van vele primaten, waaronder de black & white colobus en de chimpansee

Mount Elgon National Park

Vruchtbaar, bergachtig en vogelrijk hikers walhalla op de grens met Kenia

Jinja

De bronnen van de Nijl

Top accommodaties in Oeganda

Gorilla Forest Camp

Luxe tentenkamp gehuld in de mist van het regenwoud

Chobe Lodge

Unieke lodge in Murchison Falls met schitterend panoramisch uitzicht

Mihingo Lodge

Ecolodge grenzend aan Lake Mburo N.P.

ONZE KLANTERVARINGEN 

Laura van Logten

Beste Untamed Travelling, Oeganda, de parel van Afrika! Wat hebben we een prachtige reis gemaakt met Untamed Travelling, alles was echt perfect verzorgd. We hadden heel veel verwacht van deze bestemming maar nog zoveel meer "gekregen", we dachten dat de Gorilla's en de Chimpansees hoogtepunten zouden zijn maar echt elke dag was een hoogtepunt! De prachtige natuur, het wild van zo dichtbij, ontelbare prachtige vogels, de vriendelijke mensen... In onze 11-daagse reis hebben wij ca. …

Yves D’Hoker

Beste Jozef, Onze reis naar Oeganda en Tanzania is achter de rug en wij houden er een ongelooflijke herinnering aan over, "memoires for a lifetime"... Bedankt voor jullie inzet en perfecte organisatie. Jullie persoonlijke input en kennis was een serieuze meerwaarde. Jullie zijn een zeer professionele organisatie. Ook bedankt voor jullie tussenkomst omtrent de chimptrekking. Deze is een echte aanrader, één van onze highlights. De verschillende accomodaties en hun ligging waren eveneens supe…

VAN ONS BLOG

A once-in-a-lifetime experience!

Oeganda, het stond reeds jaren op mijn bucketlist en daar zit ik dan – genietend van een adembenemende zonsopgang boven de wolken vanuit het toestel op weg naar Entebbe. Zal de gorilla tracking mijn hoge verwachtingen kunnen inlossen?

RONDREIZEN DOOR Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top