Wildlife Oeganda en Tanzania

"Memoires for a lifetime"

- Yves D’Hoker -

Beste Jozef,

Onze reis naar Oeganda en Tanzania is achter de rug en wij houden er een ongelooflijke herinnering aan over, “memoires for a lifetime”...

Bedankt voor jullie inzet en perfecte organisatie. Jullie persoonlijke input en kennis was een serieuze meerwaarde. Jullie zijn een zeer professionele organisatie. Ook bedankt voor jullie tussenkomst omtrent de chimptrekking. Deze is een echte aanrader, één van onze highlights. De verschillende accomodaties en hun ligging waren eveneens super.

Nogmaals bedankt aan uw ganse team!
Wij komen zeker nog bij jullie terug.

Mvg,
Yves en familie D’Hoker en Tronquo

Families D'Hoker en Tronquo reisden samen twee weken lang door Oeganda en Tanzania. Gorillatrekking in Bwindi Impenetrable Forest, gamedrives in Serengeti N.P., een bezoek aan de vruchtbare Ngorongo Crater en safari's in Tarangire N.P. waren enkele van de hoogtepunten van de reis.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top