Ierland

Legendarische landschappen en culturele schatten

Ierland

Legendarische landschappen en culturele schatten

Ierland reizen

Céad míle fáilte

Ierland biedt een variatie aan verbluffende landschappen en kent een lange historie die ook heden ten dage nog volop zichtbaar zijn. Het land is bezaaid met kastelen en mysterieuze kloosters die lang vervlogen tijden doen herleven. Geschiedenis is overal, van de adembenemende monumenten van het prehistorische Ierland in Brú na Bóinne, Slea Head in Kerry en Carrowmore in Sligo, tot de fantastische ruïnes van het rijke kloosterverleden in Glendalough, Clonmacnoise en Cashel. Meer recente geschiedenis is zichtbaar in de Titanic Experience in Cobh en de verlaten gevangenis Kilmainham Gaol in Dublin.

Ontdek de woeste natuur en verbaas u over de diversiteit. Verwonder u over de steile kliffen aan de westkust, sombere eenzaamheid van Connemara en de dramatische wildheid van Donegal. Reis door de majestueuze bergen van Mourne, het wereldberoemde landschap van de graafschappen Kerry en Cork en de gevierde Causeway Coast in Noord-Ierland. De landschappen wisselen elkaar moeiteloos af.

Aan het eind van een dag vol indrukken is het heerlijk om met een glas Guinness of whiskey te genieten van de muzikale uitspattingen van de Ieren in een van de vele pubs. Ierland zal u telkens weer fascineren. 'Where the world can't find you...'

Rondreizen Ierland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Ierland

Beleef Ierland met Untamed

Dublin

Verrassende ervaringen in een bruisende stad

Meer informatie

Ring of Kerry

Prachtige kustroute door de natuur

Meer informatie

Schiereiland Dingle

Uitzonderlijk is hier heel gewoon

Meer informatie

Top accommodaties in Ierland

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen