Ring of Kerry

Prachtige kustroute door de natuur

Ring of Kerry

Prachtige kustroute door de natuur

Ring of Kerry

Route door spectaculaire natuur

Wie wil genieten van de prachtige kustroutes in Ierland moet zeker een bezoek brengen aan de Ring of Kerry, gelegen in het gelijknamige County Kerry. Dit gebied nodigt uit tot het maken van lange wandelingen in de natuur en biedt geweldige vergezichten.

Het noorden van de route voert u naar de baai van Dingle met plaatsen als Glenbeigh en Killorglin. Een absoluut hoogtepunt is een bezoek aan de kliffen bij Portmagee vanwaar het uitzicht adembenemend is. Maak zeker een wandeling langs de ruige bergflanken en geniet van het fenomenale uitzicht. Vervolg uw weg naar Valentia Island met bezienswaardigheden als Bolus Head en Doulus Head. Stap aan boord voor een overtocht naar de monnikeneilanden van Skellig Island waar u omringd wordt door ruige natuur en papegaaiduikers kunt spotten. Maak een stop in Waterville, de favoriete badplaats van Charlie Chaplin en verblijf in Killarney om te genieten van muziek, bier en Ierse gastvrijheid in de pubs. Vanuit Killarney ontdekt u Killarney National Park met meren en watervallen en kunt u zwerftochten maken over de wandelpaden. Slinger omhoog door de bergen naar de nauwe bergpas Gap of Dunloe en Ladies View voor een prachtig uitzicht over de omgeving. Ontdek de spectaculaire landschappen van Ierland. 'Where the world can't find you...'

Rondreizen Ierland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!