Bonaire

Paradijs voor duikers en natuurliefhebbers

Bonaire

Paradijs voor duikers en natuurliefhebbers

Bonaire reizen

ONTHAASTEN

Ervaar de magie van koraaleiland Bonaire, van het diepe heldere water tot de hoogste piek, de Brandaris. Onthaast op het rustige eiland waar niets moet en alles kan. Ontdek het heuvelachtige noorden, de kalksteenterrassen in het midden en het vlakke zuiden met haar betoverende zoutpannen, azuurblauwe lagunes en mangrovebossen. Verken het onbewoonde eiland Klein Bonaire dat een thuis biedt aan broedende schildpadden. Hike door Washington Slagbaai National Park waar u flamingo’s en andere vogelsoorten kan spotten.

PARADIJS VOOR DUIKERS

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen lang kunt u de surrealistische onderwaterwereld bewonderen. Het eiland wordt niet voor niets Divers’ Paradise genoemd. Er zijn duikplekken voor elk niveau, van beginner tot gevorderde duiker. Het in 1979 opgerichte Marine Park omvat alle wateren rondom Bonaire en Klein Bonaire. Dit maakt dat de volledige kustlijn beschermd gebied is waardoor de onderwaterwereld van Bonaire een geliefde thuishaven is voor verschillende vissen zoals de fraai gekleurde papegaaivis, de goed gecamoufleerde frogfish en de indrukwekkende tarpon.

SNORKELEN

U hoeft niet per se te duiken om te genieten van het wonderschone zeeleven. Ook al snorkelend ontdekt u de schitterende koraalriffen en haar inwoners. Op enkele meters diepte ontmoet u roggen, schildpadden of zelfs een zeepaardje.

Rondreizen Bonaire

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Bonaire

Beleef Bonaire met Untamed

Diver's Paradise

De magische onderwaterwereld van Bonaire National Marine Park

Meer informatie

Washington Slagbaai National Park

Cactuswouden, dirtroads en de Brandaris

Meer informatie

Rincon

Oude tradities en vieringen

Meer informatie

Trouwen op de ABC eilanden

Droomhuwelijk op tropisch eiland

Meer informatie

Top accommodaties in Bonaire

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Bonaire