Costa Rica

Enorm veel natuurschoon

Costa Rica REIZEN

Een land met ongekend natuurschoon

Costa Rica staat bekend vanwege het duurzame toerisme; in een land met zoveel natuurschoon wordt veel waarde gehecht aan de bescherming ervan. Het land is grotendeels bedekt met regen- en nevelwoud en heeft een ongelofelijke hoeveelheid vogels, bijzondere zoogdieren, reptielen en vlinders. Een rondreis door Costa Rica is een must voor de natuurliefhebber!

Door de relatief kleine oppervlakte van Costa Rica zijn de verschillende bezienswaardigheden makkelijk te bezoeken. Dit maakt een rondreis door Costa Rica erg aangenaam. Zo is er El Arenal , tot 2010 de meest actieve vulkaan van het land, een indrukwekkend natuurfenomeen omringd door nevelwoud en warmwaterbronnen. Tortuguero Nationaal Park waar u onder leiding van een gids getuige mag zijn van de gigantische zeeschildpadden die op het strand hun eieren leggen. Of het Nationaal Park Manuel Antonio, bekend om z'n prachtige stranden en grote verscheidenheid aan dieren, waarbij u tijdens wandelingen misschien wel het zeldzame doodshoofdaapje kunt spotten. Een rondreis Costa Rica kan niet zonder een bezoek aan het Monteverde nevelwoud, via hangbruggen van soms wel 35 meter hoog of abseilend via kabels van platform naar platform, is dit een unieke manier om de verschillende dieren van dit park hoog in de bomen te aanschouwen. En dan is dit nog maar een greep uit de activiteiten van onze Costa Rica reizen die op u wachten, het natuurpareltje in Centraal Amerika! Pura Vida!

RONDREIZEN DOOR Costa Rica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Costa Rica

BELEEF Costa Rica MET UNTAMED

Valle Central

De Valle Central wordt omgeven door bergen en vulkanen en is één van 's werelds belangrijkste koffiegebieden.

El Arenal en de noordelijke regio

El Arenal ligt in Parque Nacional Volcán Arenal en bestaat voornamelijk uit nevelwoud en regenwoud

San José

De hoofdstad van Costa Rica

Monteverde Cloud Forest

Het Monteverde nevelwoudreservaat herbergt een bijzonder rijke flora en fauna, van orchideeën tot de beroemde quetzal vogel

Manuel Antonio nationaal park

Een van de hoogtepunten van een reis door Costa Rica is een bezoek aan Manuel Antonio N.P., gelegen aan de kust

Tortuguero nationaal park

Nationaal park Tortuguero is opgericht om het nestgebied van de zeeschildpadden te beschermen.

Osa Peninsula en Corcovado N.P.

Eén van de laatst overgebleven laagland-tropisch regenwoud gebieden aan de kust in het Corcovado N.P.

Noord Pacific

Aan de noordkust van Costa Rica, op het schiereiland Nicoya, liggen paradijselijke stranden. Een perfecte bestemming voor een strandvakantie

De Cariben van Costa Rica

De tropische stranden van Costa Rica met een ontspannen, exotische sfeer

Top accommodaties in Costa Rica

Ecolodge Lapa Rios

Pionier in ecotoerisme, op het prachtige schiereiland Osa

Kasiiya Papagayo Retreat

Unieke beleving tussen comfort en de wildernis

Origins Luxury Lodge

Lodge verborgen in het regenwoud van Bijagua

ONZE KLANTERVARINGEN 

Monique en René Stout

Hallo Anneke (en team),   We zijn net een week terug van onze fantastische 18-daagse rondreis door Costa Rica ter ere van ons 25-jarig huwelijk. Met dank aan jullie voor het organiseren van deze onvergetelijke reis. Alles was perfect geregeld, van de chauffeur die ons op kwam halen op het vliegveld, de huurauto, de schitterende accommodaties tot en met de lieve attenties die we op onze kamer kregen (champagne, chocolade, fruitschalen enz). We waren elke keer weer onder de ind…

VAN ONS BLOG

“COSTA RICA – YOU ARE IN HEAVEN”


Costa Rica stond al enige tijd op mijn bucket list van landen die ik wil bezoeken. Jungle, vele endemische vogels, zwemmen met dolfijnen, een ongerepte groene oase in Midden-Amerika. Pas de laatste dagen van mijn reis krijg ik een goed beeld van Costa Rica, PURA VIDA. Ik heb deze blog dan ook op het allerlaatste ogenblik geschreven.

Costa Rica

Alle ingrediënten voor een droomvakantie

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly-in

Familiereizen

RONDREIZEN DOOR Costa Rica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top