San José

De hoofdstad van Costa Rica
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

San José

De hoofdstad van Costa Rica

San José is vernoemd naar de lokale beschermheilige, ligt in het midden van het land op een hoogte van 1170 meter. Een derde van de totale bevolking van Costa Rica (in de volksmond Tico’s genoemd) woont in San José. Na de tabak bracht ook de koffie industrie welvaart naar de stad en tegenwoordig is het de meest kosmopolitische stad van Centraal-Amerika. Er zijn talloze winkelcentra en restaurants, levendige markten en een exclusief nachtleven. Daarnaast zijn er ook koloniale overblijfselen, waarvan het Teatro Nacional een mooi voorbeeld is, en meerdere interessante musea. Zo is er het Museo de Jade met de grootste collectie jade van Amerika en het Museo de Oro met een prachtige collectie precolumbiaans goud.

Rondreizen door Costa Rica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR San José

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top