Guatemala

El mundo Maya

Guatemala REIZEN

Eeuwenoude Mayacultuur in Guatemala

Nergens is de mystieke combinatie van eeuwenoude Mayacultuur en overweldigende natuur zo voelbaar als in Guatemala. In de uitgestrekte regenwouden steken de machtige piramides van Tikal en Yaxha boven het bladerdak uit en ziet u ‘s morgens de jungle tot leven komen. In de hooglanden van Guatemala staat u tevens oog in oog met de levende, authentieke cultuur van de afstammelingen van deze Maya’s. Rond het prachtige Atitlán meer en op de traditionele markt van Chichicastenango ontmoet u de Tzutuhil, Quiche en Cakchiquel Maya die zich onderscheiden door hun kleurrijke kledij en eigen taal. In dit vulkanisch hooggebergte ligt ook het zeer charmante koloniale plaatsje Antigua, een goed begin- en/of eindpunt van uw reis. En wist u dat Guatemala ook een stukje Cariben herbergt bij het kustplaatsje Livingstone met de ontspannen, swingende sfeer.

RONDREIZEN DOOR Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Guatemala

BELEEF Guatemala MET UNTAMED

Vulkanen van Guatemala

Guatemala telt maar liefst veertig vulkanen, die voor een groot deel het landschap bepalen.

Maya cultuur

De Maya's leven in Midden-Amerika. De cultuur van de Maya's valt op door de bijzondere architectuur en astronomische waarnemingen.

Chichicastenango

Chichicastenango staat bekend om de wekelijkse kleurrijke markt en de San Tomas kerk waar offers worden gebracht.

Copán (Honduras)

Een bezoek aan Copán mag bij de beroemde Maya Route niet ontbreken

Meer van Atitlán

Lake Atitlán is omringd door vulkanen en wordt door velen gezien als een van de mooiste meren ter wereld.

Strandvakantie Belize

Verleng uw reis door Guatemala met een verblijf aan het strand van Belize

Rio Dulce en Livingston

De Rio Dulce slingert door het land totdat de rivier uit mondt in de Caraïbische kust bij Livingston.

Tikal

Tikal, gelegen in de jungle van Petén, is een van de beste voorbeelden van de Maya-architectuur.

Top accommodaties in Guatemala

Casa Encantada

Kleinschalig boutiquehotel in Antigua

La Lancha

Een prachtig resort, gelegen bij de Mayastad Tikal

Casa Prana

Sprookjesachtig hotel op een weelderig begroeide heuvel aan Lake Atitlan

ONZE KLANTERVARINGEN 

J. Goffart

Beste Karen,   Langs deze weg wil ik jou en je team bedanken voor de mooie reis naar Guatemala en Belize die jullie voor ons hebben in elkaar gestoken.   We hebben het super gevonden en alles was prima geregeld. Ook het agentschap waarmee jullie in Centraal-Amerika samenwerken is erg professioneel. De gidsen waren aangename mensen. In Guatemala spraken ze zelfs goed Engels en dat vonden we erg prettig.   Ook nog hartelijk dank voor uw tip van het kitefe…

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly-in

Natuurreizen

Overige reisthema’s

RONDREIZEN DOOR Guatemala

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top